+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Ga aan de slag als ICT medewerker in midden Nederland Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.300 - € 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Voor verschillende bedrijven in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar ICT medewerkers. Als je op zoek bent naar een functie als ICT medewerker, maar nog niet precies weet waar je moet beginnen of als haast geen rol speelt in jouw zoektocht, dan is dit de perfecte optie voor jou. Zodra je solliciteert, word je opgenomen in onze talentenpool. Wanneer er vacatures beschikbaar zijn, zullen we contact met je opnemen.

Wat je gaat doen

Als ICT medewerker heb je de taak om klanten en/of collega's te voorzien van IT-ondersteuning. Je zult problemen identificeren, registreren en oplossen door zowel je technische expertise als je communicatieve vaardigheden in te zetten. Dit alles met als doel om de tevredenheid te waarborgen. Bovendien ben je betrokken bij het installeren en configureren van diverse hardware- en softwarecomponenten, en werk je samen met je team om alle systemen up-to-date te houden.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit

Zodra je solliciteert voor deze vacature word je opgenomen in onze talentenpool. Komt er een vacature beschikbaar? Dan nemen wij direct contact met je op. Als je beschikbaar bent en de rol past bij jou, dan plannen wij een online kennismakingsgesprek in stellen wij je direct voor bij de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Voor verschillende bedrijven in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar ICT medewerkers. Als je op zoek bent naar een functie als ICT medewerker, maar nog niet precies weet waar je moet beginnen of als haast geen rol speelt in jouw zoektocht, dan is dit de perfecte optie voor jou. Zodra je solliciteert, word je opgenomen in onze talentenpool. Wanneer er vacatures beschikbaar zijn, zullen we contact met je opnemen.Wat je gaat doenAls ICT medewerker heb je de taak om klanten en/of collega's te voorzien van IT-ondersteuning. Je zult problemen identificeren, registreren en oplossen door zowel je technische expertise als je communicatieve vaardigheden in te zetten. Dit alles met als doel om de tevredenheid te waarborgen. Bovendien ben je betrokken bij het installeren en configureren van diverse hardware- en softwarecomponenten, en werk je samen met je team om alle systemen up-to-date te houden.Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruitZodra je solliciteert voor deze vacature word je opgenomen in onze talentenpool. Komt er een vacature beschikbaar? Dan nemen wij direct contact met je op. Als je beschikbaar bent en de rol past bij jou, dan plannen wij een online kennismakingsgesprek in stellen wij je direct voor bij de opdrachtgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in