+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Benschop.
Laad meer vacatures

Product Support Engineer Benschop

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Yacht

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Yacht

Gevraagd

 • 38 uur
 • Junior/Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract

Vacature in het kort

Als Product Support Engineer werk je in ons team dat snel groeit. Je helpt met moeilijke technische problemen die onze distributeurs hebben. Je zoekt oplossingen en bedenkt hoe we onze producten en processen beter kunnen maken. Je volgt de vragen van begin tot eind en zorgt dat alles goed wordt afgehandeld. Ook werk je aan het verbeteren van de informatie die we aan onze klanten geven. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Als Product Support Engineer maak jij deel uit van onze snel groeiende Expert Desk afdeling, verantwoordelijk voor de tweede lijn in onze serviceorganisatie. In deze rol los je complexe technische vraagstukken op die binnenkomen vanuit ons distributeursnetwerk. De kennis die voortkomt uit de gevonden oplossingen gebruik je om verbetervoorstellen te doen voor onze producten, systemen en processen.

Concreet betekent dit dat jij:

 • de voortgang van binnenkomende technische vraagstukken opvolgt en afhandelt
 • verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van dealerportals voor telematica systemen
 • verbeteringsvoorstellen implementeert
 • de aanpassing van de documentatie aanstuurt
 • eventuele structurele problemen herkent en registreert
 • Draagt bij aan de “public relations” bij de klant.


Gevraagd

Als (Jr) Engineer Autotechniek, Technisch Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar heb je heb je een duidelijke automotive affiniteit met een hands on instelling. Ook ben je niet bang om je in de voertuigelektronica of bv Hydrauliek te verdiepen. Je hebt veel contact met diverse partijen, dus we zoeken een collega die communicatief en dienstverlenend is alsmede positief ingesteld. Jouw kennis van de Nederlandse taal is dan ook bovengemiddeld, net als de kennis van de Engelse taal. Uiteraard biedt het MS Office pakket voor jou geen geheimen.

Je hebt 0-3 jaar ervaring, affiniteit met automotive is een pré. Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij de Terberg Groep krijg je een zeer mooie en uitdagende functie bij een gezond en groeiend familiebedrijf, waar de sfeer informeel en klantgericht is. Wij bieden je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg Benschop gaan ondersteunen.

Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Kleinmetaal, met een 38 urige werkweek met standaard vrijdagmiddag vrij. Je kunt deelnemen aan het bedrijfspensioenfonds en je krijgt een tegemoetkoming in werkgerelateerde studiekosten.

Informatie:

Voor vragen of opmerkingen neem je contact op met Yacht Engineering: Patrick van Otterlo, op: 06 – 10 92 66 21 (dagelijks tot 21:00), of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Bedrijfsomschrijving

De trekkers van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen, dat maakt hen een speler op wereldniveau. De Terberg Groep is een Nederlands familiebedrijf dat internationaal aan de weg timmert met haar 28 bedrijven. Je komt hun voertuigen tegen in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. In Benschop vind je de productielocatie waar ze deze speciale voertuigen ontwerpen, ontwikkelen en assembleren. Innovatieve oplossingen, kwaliteit en design zijn kenmerkend voor hun trekkers. De focus ligt o.a. op eigen ontwikkeling van software en bekabeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in