+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker ICT Servicedesk Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Reclassering Nederland

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Reclassering Nederland

Gevraagd

 • 36 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 2.902 - € 4.182 p/m
 • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een

Medewerker ICT Servicedesk

De medewerkers van de Servicedesk staan dagelijks klaar voor alle medewerkers van Reclassering Nederland, Stichting Verslavingsreclassering GGZ (SVG), Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering en de Veiligheidshuizen, die vragen hebben over ICT-aangelegenheden. In sommige gevallen is meer specialisatie nodig en worden vragen via het registratiesysteem (Topdesk) doorgezet naar de 2e lijn. Als medewerker Servicedesk sta je in- en externe klanten vriendelijk en kundig te woord. Vage vragen maak je duidelijk met het gebruik van LSD: Luisteren, Samenvatten en Doorvragen. Je antwoorden en advies zijn bondig en glashelder. Storingen los je snel zelf op of je zet een adequate oplossing in gang en bewaak je de voortgang.

Reclasseringswerk verdient goede ondersteuning op het gebied van automatisering. ICT is niet meer weg te denken. Betrouwbaar en snel beschikbaar. Reclassering Nederland maakt gebruik van een landelijk dekkend netwerk, dat 24 grotere locaties aansluit op de centrale infrastructuur. Ondersteuning gebeurt ook met een 7x14 bereikbaarheidsdienst waar je als Servicemedewerker voor ingeroosterd wordt.

Verder bestaat de infrastructuur voor een groot deel uit Windows Server en Citrix-systemen, die worden beheerd door het team Windows/Citrix en wordt er gebruik gemaakt van o.a. de applicaties Office365, MS Teams, Mobile Iron en ons primair clientvolgsysteem IRIS.

Gevraagd

Wat heb je in je mars
Je hebt een afgeronde opleiding gericht op automatisering en tevens de basisopleiding kernbegrippen ICT en Windows-familie. Je beschikt over het deelcertificaat ITIL en anders bereid om deze te halen. Wij zoeken collega’s die klantgericht te werk gaan, analytisch en creatief zijn en in oplossingen denken. Daarnaast beschik jij over:
 • Rijbewijs B.
 • Aantoonbare ervaring als ICT Servicedesk Medewerker.
 • Je bent bereid om in de regiokantoren support te leveren (on-site).
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.
 • Actuele kennis van, en ervaring met Windows server platform, Active Directory en Office365.
 • Kennis van Topdesk of vergelijkbare systemen is een pré;
Competenties, daar gaat het om
De reclassering werkt dagelijks aan het gedrag van daders en verdachten. Dat vraagt dat ook medewerkers kritisch naar hun eigen gedrag kijken en dat gedrag transparant maken en het verder ontwikkelen. Van de medewerker Servicedesk verwachten we in ieder geval de volgende competenties:
 • Servicegericht
 • Betrouwbaarheid
 • Samenwerken
 • Flexibiliteit
 • Creativiteit


Aanbod

Dit is Reclassering Nederland
Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiliger samenleving. Samen met onder meer justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten we alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen we door aan de slag te gaan met verdachten en veroordeelden en hen aan te sporen hun gedrag te veranderen. Dat gebeurt vanaf hun arrestatie en vaak tot en met de periode dat zij weer op vrije voeten zijn. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens uitgekiende methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen. Het reclasseringswerk is het middelpunt van onze taak: bijdragen aan veiliger samenleving.

Meer informatie, zoals ons jaarverslag en persoonlijke verhalen over werken bij Reclassering Nederland lees je op onze website. Of volg ons op LinkedIn, Instagram en Twitter.

Werk maken van het verschil
Reclassering Nederland vindt het belangrijk dat al haar medewerkers samen een afspiegeling vormen van de veelzijdige Nederlandse samenleving. Gevarieerd samengestelde teams waarin iedereen ertoe doet, zijn sterker. Wij hebben in alle teams mensen nodig die anders naar hetzelfde kijken vanuit een verschillende achtergrond. Denk aan culturele herkomst, leeftijd, geslacht, ervaring en competenties. Onze doelgroep is immers ook divers. Daarom werken we actief aan de thema's inclusiviteit en diversiteit.

Aanbod
Een aanstelling voor een jaar met afwisseling en uitdagende opdrachten. Werken in een enthousiast en professioneel team bij een organisatie met een maatschappelijke taak die ertoe doet. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Een flexibele en informele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling en goede secundaire voorwaarden en faciliteiten, zoals een vitaliteitsbudget van €500,-.
Een salaris in schaal 7/8 van de CAO Reclassering (minimaal €2.902,- en maximaal € 4.182,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek) en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in