+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker ICT Servicedesk Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Reclassering Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Reclassering Nederland

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.902 - € 4.182 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Hou je van werken met ICT en geloof je in tweede kansen? Bij onze ICT Servicedesk help je collega's van de reclassering met technische problemen. Je werkt in een team in Utrecht en beantwoordt vragen over bijvoorbeeld iPads en wachtwoorden. Je legt dingen duidelijk uit, ook aan mensen die minder weten van techniek. Soms ga je naar andere plekken in het land om te helpen. Je werk wordt echt gewaardeerd, en je gaat elke dag met een goed gevoel naar huis. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Reclassering Nederland is op zoek naar een

Medewerker ICT Servicedesk

Geloof jij in tweede kansen en wil je met jouw ICT-skills bijdragen aan een veiligere samenleving bij een organisatie die er toe doet? Dan is een baan bij de ICT Servicedesk van Reclassering Nederland je op het lijf geschreven. Want door op een deskundige en klantvriendelijke manier medewerkers van de reclassering te helpen bij ICT-issues, zorg jij ervoor dat zijn hun werk met daders en verdachten goed kunnen blijven doen. Mooi toch?

De werkzaamheden
Jij zit samen met je collega’s op de vierde verdieping van het Landelijk Kantoor in Utrecht klaar om alle soorten vragen te beantwoorden. Van haperende iPads, vastgelopen Teams-meetings tot iemand die voor de zoveelste keer z’n wachtwoord kwijt is. Wat het ook is, jij bent correct en vraagt vriendelijk net zolang door als nodig is om het probleem scherp te krijgen. Met jouw glasheldere uitleg zorg je ervoor dat zelfs de grootste digibeet zichzelf een volgende keer kan redden. Vergt de vraag wat meer uitzoekwerk of een bepaald specialisme, dan zet je de vraag door naar de 2e lijn. Meestal sta je collega’s telefonisch te woord, maar vragen per mail pak je ook op. Met enige regelmaat ga je met je ICT collega’s op pad om op locaties in het land medewerkers ter plekke te ondersteunen. Dat levert je veel oprechte waardering op, waarna jij met jouw servicegerichte inborst met een goed gevoel naar huis gaat.

Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Het zal je niet verbazen maar in deze functie gaat het helemaal om combineren van jouw ICT skills met je people skills. Want jij snapt als geen ander: weten hoe iets werkt is een ding, maar dat goed kunnen uitleggen is weer heel wat anders. Dat kan echt niet iedereen. Jij wel, want uitleggen is zeg maar, helemaal jouw ding. Daarnaast kun je goed luisteren, ben je sociaal en geduldig. En je weet ook goed om te gaan met mensen die dat soms wat minder kunnen zijn, al dan niet door vlekken in de nek door een haperende computer net op het moment dat ze een deadline hebben.

Jij hebt de gave om voor anderen ingewikkelde materie terug te brengen naar behapbare informatie. Je voelt goed aan wie je kunt verwijzen naar een handleiding en wie je even helemaal van A tot Z aan het handje moet nemen. Zo zorg jij ervoor dat je iedereen bij de reclassering op een efficiënte manier verder helpt. Chapeau!

Aanbod

Aanbod
Een aanstelling voor een jaar met afwisseling en uitdagende opdrachten. Werken in een enthousiast en professioneel team bij een organisatie met een maatschappelijke taak die ertoe doet. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Een flexibele en informele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling en goede secundaire voorwaarden en faciliteiten, zoals een vitaliteitsbudget van €500,-.
Een salaris van minimaal €2.902,- en maximaal € 4.182,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek) en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in