+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.

Operations Support Supervisor - Alliance Healthcare Management Services (Nederland) B.V Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract

Vacature in het kort

Als Operations Support Supervisor ben je de sleutel tot het soepel laten verlopen van logistieke processen. Je leidt een team van experts en zorgt dat iedereen zijn taak kent. Je werkt samen met verschillende afdelingen om klanten blij te maken. Ook zorg je dat alles in het warehouse goed loopt. Je krijgt veel vrijheid in hoe je dit doet. Plus, je speelt een belangrijke rol in het verbeteren van onze manier van werken. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Operations Support Supervisor


De functie

In deze Supervisor rol zorg je ervoor dat jouw medewerkers, die veel specifieke logistieke kennis hebben op het gebied van resource planning en overige logistieke processen, de operatie draaiende houden. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen is voor jou een voorwaarde om lekker te kunnen werken. Je mag dan ook de nodige vrijheid van ons verwachten in de uitvoering van je rol. Je ziet problemen als uitdagingen en zoekt actief de samenwerking met onder andere transport, customer service, sales en quality om elke dag weer alle klanten goed te bedienen.

Tevens ben je verantwoordelijk voor een zo effectief en efficiënt mogelijke organisatie van de werkzaamheden in het warehouse. Dit doe je door via diverse communicatiemomenten je team optimaal voor te bereiden en in te zetten. Denk aan dag-starts, werkoverleg, functioneringsgesprekken, etc. Je stuurt onderweg bij op basis van productiviteit, wijzigingen in de planning en procesoptimalisatie. Je rapporteert in deze rol aan de Operations Manager.

Verdere werkzaamheden zijn onder andere:

 • Voldoende en geschikte middelen beschikbaar stellen om alle taken en verantwoordelijkheden uit te voeren volgens de beschreven instructies en richtlijnen;
 •  Leidinggeven aan een team van logistieke specialisten;
 •  Signaleren van afwijkingen in het proces en de juiste interventie inzetten. Escaleren waar dat vereist wordt;
 • Verantwoordelijkheid voor de operationele kant van audits;
 • Projectleider of deelnemer in grote implementatie- en verbeterprojecten;
 • Het zorgdragen voor een kwalitatieve en kwantitatieve optimale bezetting binnen de gehele locatie voor de lange termijn.


Gevraagd

Bij Alliance Healthcare ben jij diegene die als Operations Support Supervisor echt het verschil gaat maken. Je bent een mensgerichte leidinggevende maar hebt ook de skills om de logistieke specialisten te helpen en aan te sturen. Je houdt van een uitdaging en zet graag lijnen en processen uit. Vervolgens wil je deze processen ook continue verbeteren.

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je krijgt energie van het leidinggeven aan een team logistiek specialisten en hebt hier in een logistieke organisatie minimaal 3 jaar ervaring mee;
 • Een sterk analytisch vermogen, oplossingsgericht en pragmatisch vermogen;
 • Kennis van warehousing en geautomatiseerde informatiesystemen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal.


Aanbod

 • Zeer mooie arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving


Alliance Healthcare Nederland is een belangrijke distributeur van medicijnen en medische hulpmiddelen. Wij leveren dagelijks van de fabrikant tot aan de consument. Wij houden bijvoorbeeld voorraad voor een aantal grote farmaceutische bedrijven en distribueren hun medicijnen vervolgens door Nederland en Europa aan andere groothandels. Wij hebben ook twee distributiecentra waar vanuit wij onze producten leveren aan de apotheek bij je in de buurt, maar ook aan instellingen en de meeste Nederlandse ziekenhuizen. Alliance Healthcare heeft ook twee apotheekketens: Boots apotheek, dit is een eigen keten en Alphega apotheek, een apotheek franchiseketen. Zo hebben wij ook rechtstreeks contact met de consument/patiënt. In alles wat wij doen, vormt de gezondheid en het welbevinden van de patiënt ons belangrijkste doel.Kwaliteit, safety en 5S zijn enorm belangrijke thema’s binnen Alliance Healthcare. Bovendien staat er over een jaar een verhuizing naar een nieuw te bouwen warehouse in Veghel op de planning. Ook staan er mooie innovaties en mechanisaties op het programma waarin jij een bijdrage kunt gaan leveren!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in