+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldrop.

ICT Helpdeskmedewerker gezocht - Junior/Medior Geldrop

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.400 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Onze klant zoekt een ICT-er die van afwisseling houdt. Als helpdeskmedewerker ben je belangrijk voor het team. Je lost technische problemen op en helpt klanten. Elke dag is anders door de verschillende vragen. Je werkt in een groeiend team en leert veel van je collega's. Je kunt ook vanuit huis werken. We bieden een goed salaris, kansen om door te groeien, en leuke teamactiviteiten. Dit is jouw kans om in een omgeving te werken. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Onze klant groeit hard en heeft jou nodig! We zoeken een allround en zelfstandige ICT-er die het team kan versterken als helpdeskmedewerker. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor haar klanten en hebt een verantwoordelijke taak. Maar maak je geen zorgen, ze laten je niet zwemmen. Je leert van je collega's en krijgt hulp als je het nodig hebt. Je beantwoordt vragen van verschillende niveaus en lost technische problemen op afstand op als een pro. Geen dag is hetzelfde door haar diverse opdrachtgevers en hun vraagstukken. Dus ben jij klaar voor een uitdaging en wil je werken in een groeiend team? Solliciteer dan nu en kom ons helpen!

Jij bent een proactieve probleemoplosser die liever problemen voorkomt dan ze moet oplossen. Maar als er toch problemen zijn, weet jij precies hoe je ze moet aanpakken en oplossen. Je streeft er altijd naar om onze opdrachtgevers tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat ze met een glimlach ophangen. In ons kleine team met veel taken en weinig tijd ben jij de persoon die zelfstandig kan werken en snel kan schakelen tussen de verschillende problemen van onze opdrachtgevers. Dus als jij klaar bent om uitdagingen aan te gaan en onze klanten te helpen, dan willen wij jou in ons team!


Gevraagd profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je minimaal te beschikken over een MBO 4-diploma in IT, kennis van Azure en Windows, en vaardigheid in zowel Nederlands als Engels zowel mondeling als schriftelijk. Verder is het van belang dat je een passie hebt voor netwerken, uitstekende communicatieve vaardigheden bezit, klantgericht bent, een teamspeler bent en beschikt over doorzettingsvermogen.


Arbeidsvoorwaarden:

Je ontvangt een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, met onder andere:

- Een goed startsalaris tussen de 2300 - 3400;
- De mogelijkheid om 40 of eventueel 32 uur te werken;
- Uitzonderlijk goede doorgroeimogelijkheden;
- Leuke teamactiviteiten;
- Reiskostenvergoeding;
- Remote werken is zeker mogelijk;
- Zeer goede pensioenregeling.

Interesse of heb je wellicht vragen? Neem dan contact op met Tobias de Belie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-38627346.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in