+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

(Ervaren) Support Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

VALID

 • Gecontroleerde werkgever
VALID

Gevraagd

 • 40 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 2.700 - € 3.500 p/m
 • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

In het kort
Heb je al ervaring opgedaan als Support Engineer en kan je niet wachten om verder door te groeien? Vind jij het leuk om klanten in het Nederlands, Engels, Frans of Duits te woord te staan? Ben jij degene die zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft aan collega's ter verbetering van het proces?

Als ervaren Support Engineer ben je in staat om, na een goede inwerkperiode, 85% van de incidenten die dagelijks op onze Servicedesk binnenkomen, zelf op te lossen. Je komt dus een ervaren Servicedesk team versterken waar je je opgedane kennis en ervaring in kunt zetten en er volop kansen zijn om je verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen
Dagelijks ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de afhandeling van de eerstelijns calls die binnenkomen op onze Servicedesk via telefoon, chat, email of onze Self Service Portal. Het grootste deel van de eerstelijns incidenten los je, samen met je team, op. Natuurlijk hebben we voor complexere issues onze 2e- of 3e-lijns afdelingen klaar staan zodat je deze tickets naar hen kunt doorzetten. Ook stel je gebruikersinstructies en documentatie op en werkt continu mee aan het verbeteren van de dienstverlening en de klantbeleving.
Je draagt jouw vakinhoudelijke methoden, technieken en procesmatige kennis over aan nieuwe of minder ervaren collega's. Als ervaren Support Engineer ben je een voorbeeld en een aanspreekpunt binnen het team. Daarnaast geef je adviezen over verbeteringen in processen.

Je team
Je maakt deel uit van ons ervaren Servicedesk team waar gedreven jonge mensen werken en waar dagelijks een teammanager en een teamleider aanwezig zijn die je aansturen, begeleiden en coachen in je ontwikkeling. Het team gaat professioneel met elkaar om, maar houdt zeker ook van humor op de afdeling. Het is een hecht team en een teamuitje komt dan ook vaak voor.
Binnen het team zijn er diverse ervaren Support Engineers aanwezig die de tijd voor je nemen om je in te werken en waar je altijd terecht kunt voor vragen. Hierdoor zul je snel in staat zijn je eigen kennis en ervaring in te zetten.
Dit groeiende team is onderdeel van onze Managed Services dienst, waar ruim 130 ambitieuze IT-professionals zich dagelijks inzetten voor tientallen outsourcingklanten.

Wat je van ons mag verwachten
Een uitdagende baan bij een ambitieuze ICT dienstverlener. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien, daarom hebben wij voor onze Support Engineers een uniek Carrièreprogramma waarin er een concreet stappenplan als groeipad wordt uitgezet. Op deze manier krijg jij een boost bij elke stap in jouw persoonlijke en technische ontwikkeling. En verder?
 • Een goed salaris (tussen de € 2.700,- en €3.800,- bruto per maand, afhankelijk van je vooropleiding, ervaring en kennis).
 • Een laptop en een telefoonabonnement.
 • Een leaseauto/mobiliteitsbudget.
 • Een opleidingsbudget.


Gevraagd

Wat we van jou verwachten
 • Dat je minimaal een Mbo-3 of Mbo-4 opleiding hebt afgerond (richting IT).
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je kan goed mee in de talen Duits en Frans.
 • Je hebt 1-3 jaar ervaring opgedaan op een Skilled Servicedesk
 • Kennis en ervaring in ITIL, Windows 11 en Office365 en bent hierin wellicht ook al in gecertificeerd, of anders ben je bereid om deze te behalen
En… je staat te popelen om je opgedane kennis en ervaring te delen en verder uit te breiden!

Locatie
Na een succesvolle inwerkperiode werk je gedeeltelijk thuis en op kantoor in Eindhoven.

Uren

40 uur
Minimaal 36
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in