+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

IT Support Engineer | €2500 - €3300 bruto per maand Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Robidus Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Als On Site IT Support Engineer binnen ons Enterprise IT team ben jij het fysieke aanspreekpunt voor de functionele- en technische vragen m.b.t. werkplekbeheer op onze kantoorlocaties. Je bent zichtbaar voor de eindgebruikers op de werkvloer. Jij bent er om de eindgebruiker te ondersteunen. Het betreft een omgeving met de nieuwste Microsoft (Cloud) technologieën.

Je komt terecht in een rol waar een grote mate van zelfstandigheid wordt gevraagd. Je werkt veel samen met jouw collega IT Support Engineer en de Servicedesk die is ge-outsourced naar een extern partner. Wat zij remote niet kunnen oppakken, neem jij on-site van ze over.

De organisatie groeit snel en heeft een dynamisch karakter waar je jezelf kan ontwikkelen.
Jouw vaste standplaats is op ons hoofdkantoor in Zaandam, maar je zal ook werkzaam zijn in overleg op ons kantoor in Breukelen.

BELANGRIJKSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:
  • Device management: Laptops remote en on-site inspoelen met Microsoft EndPoint Manager en controleren of devices voldoen aan alle eisen en het beveiligingsbeleid. Je bent ook medeverantwoordelijk voor het up-to-date zijn en blijven van onze CMDB.
  • Fysiek werkplekbeheer: Zorgen dat alle bureaus – volgens onze standaarden – voorzien zijn van werkende hardware zoals docking stations, beeldschermen etc. en ondersteunen bij interne verhuizingen met het aansluiten van apparatuur.
  • Functioneel support: Face-to-face onze medewerkers helpen met uiteenlopende, veelal tweede en derdelijns vraagstukken waar eindgebruikers dagelijks tegenaan kunnen lopen op kantoor of remote.
  • Schakelen met leveranciers: Jij schakelt met de hardware leveranciers voor het bestellen en leveren van nieuwe laptops en andere randapparatuur zodat nieuwe collega’s op tijd voorzien zijn van juiste apparatuur en er voldoende voorraad is om medewerkers te helpen.
  • Diverse projecten en implementaties ondersteunen op onze kantoorlocaties.
Waar kom je te werken?

Robidus Groep BV is opgericht in 2003. Sindsdien beweegt Robidus zich op het terrein van sociale zekerheid. Het gezamRobidus Groep BV is opgericht in 2003. Sindsdien beweegt Robidus zich op het terrein van sociale zekerheid. Het gezamenlijke doel is het stimuleren van arbeidsparticipatie, het beheersen van uitval en het voldoen aan én benutten van de wettelijke verplichtingen.enlijke doel is het stimuleren van arbeidsparticipatie, het beheersen van uitval en het voldoen aan én benutten van de wettelijke verplichtingen.

Robidus Groep BV is voor 95% eigendom van Aegon. De overige 5% is in handen van het management van Robidus. Robidus Groep heeft vier dochterbedrijven die elk onafhankelijk van elkaar opereren, maar wel elkaars expertise benutten. Benieuwd naar het verhaal van Robidus? 

Wat wij vragen?
  • Een afgeronde mbo-4 opleiding, richting ICT
  • 1 of 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Ervaring met voorraadmanagement & CMDB
  • Gedegen kennis van Microsoft Windows 10/11 moderne werkplek, Office 365, EndPoint Manager, Exchange, Teams, Azure AD etc.
  • In het bezit van M365 Modern Desktop Administrator (MD-100/MD-101) certificering is een pré
  • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend en beschikt over goede schriftelijk en mondelinge communicatieve vaardigheden
  • Servicegerichte instelling
Wat wij bieden?

Wij hebben jou veel te bieden. Namelijk:

Robidus voert een actief arbeidsperspectiefbeleid in de breedste zin van het woord, waarbij jij zelf de regie hebt over je eigen loopbaancarrière. Via onze eigen inhouse academy zorg je dat je “fit for the job” bent en blijft, door relevante workshops en trainingen te volgen. Dat kan vakinhoudelijk zijn en ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Omdat wij waarde hechten aan jouw persoonlijke ontwikkeling stellen wij hiervoor een budget van €200,00 op jaarbasis beschikbaar.
Via ons vitaliteitsprogramma dagen we je uit om aan je fysieke en mentale fitheid te werken. Dus of je nu meer zou willen bewegen, of beter wilt leren omgaan met je energie, wij helpen jou daarbij. Wij vinden het heel normaal dat je in beweging blijft en vooral dat je plezier hebt in je werk. Onze opdrachtgevers profiteren immers van de energie en het plezier dat jij uitstraalt.

En verder…

Onze werkplekken zijn allemaal ingericht met een zit-sta-bureau. We bieden je een marktconforme beloning, reiskostenvergoeding, een vaste thuiswerkvergoeding, 30 vakantiedagen, een laptop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling. Om een Arbo verantwoorde werkplek te hebben biedt Robidus je een vergoeding aan om je thuiswerkplek in te richten.

Wanneer je bij ons start, begint jouw Robidus avontuur met een degelijk inwerkprogramma zodat je onze organisatie en de systemen waar je mee gaat werken goed leert kennen.

Bedrijfsomschrijving

Samen werken aan sociale zekerheid Robidus beweegt zich op het terrein van sociale zekerheid – een dynamisch vakgebied van wetten, regels en voorzieningen – met als doel de inzetbaarheid van werknemers te vergroten. We werken voor 600 corporate relaties, dat doen we met een team van 400 professionals. Ons doel is het stimuleren van arbeidsparticipatie, het beheersen van uitval en voldoen aan wettelijke verplichtingen. Wij geloven dat arbeidsperspectief voor werknemers de beste vorm van sociale zekerheid is en daarmee de motor voor inzetbaarheid van werkgevers. Het arbeidsperspectief van een medewerker wordt bepaald door de mate waarin hij in staat is om nu en in de toekomst in zijn eigen inkomen te voorzien. Van werknemers wordt gevraagd dat zij "fit for a job" blijven, zowel qua kennis en kunde als mentaal en fysiek. Goed arbeidsperspectief leidt tot betere inzetbaarheid en daarmee hogere productiviteit voor een werkgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in