+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Service Support Specialist - Global Technology Operations Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Service Support Specialist - Global Technology Operations

Functiebeschrijving
Ben jij een startende Servicedesk medewerker en wil je je ontwikkelen en verdiepen in de nieuwste technologie? Of wil je je expertise juist verbreden en certificeren in meerdere technieken en tools? Complexe uitdagingen in een dynamische omgeving is wat jou motiveert. Als servicedesk agent weet jij dat de klant centraal staat en dat samenwerken met je collega’s het beste resultaat oplevert.

Jouw rol in ons team
Als Service Support Specialist ben je het centrale meldpunt voor klanten die vragen of problemen hebben met computergebruik en IT diensten. Deze vragen kunnen telefonisch, via mail of geautomatiseerd gemeld worden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor een adequate aanmelding, registratie, bewaking en afhandeling van IT storingen of serviceverzoeken. Het is een functie waarbij je voor een deel van de klanten zoveel mogelijk zelf mag oplossen. Wij streven naar een oplosgraad van 80% tijdens het eerste klantcontact, bijvoorbeeld direct in het eerste gesprek. In sommige gevallen zul je de melding doorzetten naar tweede- en derdelijns collega’s. Met deze collega’s werk je nauw samen om de beste dienstverlening naar de klanten te leveren. Tot slot signaleer je trends op het gebied van verstoringen en gebruikt deze informatie om met voorstellen te komen. Die zijn er op gericht die verstoringen te voorkomen, of door kennisdatabase artikelen te schrijven om je collega’s op de servicedesk, of de eindgebruikers te helpen zelf de vraag te kunnen beantwoorden.

Hoe jij ons team versterkt
We vinden het belangrijk dat je onze klanten blij wilt maken. Je bent klantgericht, stressbestendig en door je pragmatische en initiatiefrijke instelling weet jij je binnen een soms hectische omgeving staande te houden. Je weet wat samenwerken is en handelt daar ook naar. Je bent assertief en in staat feedback te geven en te ontvangen. natuurlijk ben je verantwoordelijk en kom je gemaakte afspraken gewoon na.
Geen 9 tot 5 mentaliteit, je hebt doorzettingsvermogen en bent weerbaar.
Als Service Support Specialist maak je ook deel uit van het 24/7 Stand By Team waarbij je geregeld een week bereikbaarheidsdiensten draait.

Daarnaast heb je:
• Een afgeronde (bij voorkeur ICT) opleiding op minimaal MBO Niveau 4
• natuurlijk spreek en schrijf je vloeiend in Nederland én Engels
• Basiskennis op het gebied van: Microsoft OS, MS Office 365, Active Directory, Netwerken, ITIL
• Bij voorkeur certificering ITIL Foundation;


In aanvulling op bovengenoemde kennisgebieden:
• Vinden we het belangrijk dat je ICT ontwikkelingen op de voet volgt of wilt volgen en met ons deelt
• Het continu verbeteren staat hoog in het vaandel, het signaleren van kansen en aandragen van verbetering zit in je natuur
• Een ondernemende persoonlijkheid met een aanpakkersmentaliteit die een extra stap zetten
vanzelfsprekend vindt
• Passief afwachtend tot er spannende kansen op je afkomen past niet bij je

De GTO Servicedesk is het startpunt voor een mooie carrière waarbij doorgroeien naar een technisch 2e of 3e-lijns team een logisch gevolg is van je prestaties.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Marcel Matas Guiot, Manager Servicedesk via (06)10983821 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met Chris Nikijuluw, Recruitment Business Partner, via + 31 88 56 44309 or via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in