+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Puttershoek.
Laad meer vacatures

ICT support medewerker servicecentrum Puttershoek

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Zorgwaard

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Zorgwaard

Gevraagd

 • 32 - 36 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Puttershoek
 

Vacature in het kort

Zorgwaard zoekt een 1e lijns ICT medewerker die graag collega's helpt met vragen en storingen. In deze rol werk je samen met verschillende teams en zorg je dat alles op ICT gebied goed werkt. Je draagt bij aan het motto Alles voor een glimlach en werkt in een omgeving waar zelforganisatie en samenwerking belangrijk zijn. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen met trainingen en workshops, en er is veel afwisseling en mogelijkheid voor persoonlijke groei. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Help jij graag onze zorgmedewerkers uit de brand bij ICT vragen en storingen?
Zet dan jouw kennis in bij Zorgwaard!


Zorgwaard zoekt een communicatief vaardige 1e lijns ICT medewerker voor het groeiende Servicecentrum. Je bent de collega die onze medewerkers snel en accuraat helpt bij hun vragen en storingen op ICT gebied. Je bent in staat om op professionele en zelfstandige wijze hier invulling aan te geven. Je werkt nauw samen met de andere Servicecentrum medewerkers, zoals de Facilitair medewerkers, Projectmedewerker, Applicatiebeheerders, Digistuuds en de Coördinator Servicecentrum.
Op deze manier draag je bij aan het zo efficiënt mogelijk inzetten van de zorgmedewerkers in het primaire proces. Met jouw vaardigheden draag je bij aan ons Servicecentrum motto: Alles voor een glimlach!
In deze functie:
 • volg je actief de tickets en mail box vragen van onze medewerkers op;
 • zorg je dat onze leveranciers hun serviceverleningsafspraken nakomen;
 • voorzie je collega’s tijdig van Zorgwaard apparatuur conform beleid en zorg je dat alle applicaties goed werken;
 • adviseer je de andere leden van het team en de Dienst Innovatie, ICT, Service en Gebouw & Beheer hoe we nog betere service kunnen verlenen;
 • draai je mee in projecten die onder jouw vakgebied vallen;
 • houdt je zicht op de voorraad.
Zelforganisatie
Zorgteams weten hoe het moet
Zorgwaard is er trots op dat we in zelforganiserende teams werken. Alle teams zijn kleinschalig en ieder team bepaalt zelf hoe de zorg voor de cliënten het beste tot zijn recht
komt. We werken vanuit de gedachte dat we de zorg willen geven die wij graag voor één van onze dierbaren willen krijgen. Met zelforganisatie zetten we als collega’s de schouders eronder en krijgen we veel voor elkaar. Samenwerken is daarbij onmisbaar én maakt het werk leuk.

Alles kan!
Van ontwikkelen tot en met kennisdelen
Bij Zorgwaard is er veel ruimte voor eigen inbreng en je blijft altijd up-to-date. Via onze afdeling Opleiding & Ontwikkeling kun je bijvoorbeeld interessante (online) trainingen en workshops volgen. En, als je het leuk vindt, dan krijg je volop gelegenheid om Zorgwaard te vertegenwoordigen bij externe overleggen, commissies en netwerken. Bovendien hebben we zo veel verschillende (zorg)disciplines in huis, dat er veel afwisseling en persoonlijke groei mogelijk is.

We zorgen voor elkaar
Met een goed gevoel naar huis
Bovendien geldt, wat je ook doet bij Zorgwaard: je gaat altijd met een goed gevoel naar huis, want werken bij Zorgwaard betekent veel waardering voor je inzet, van zowel cliënten als je collega’s. Wij zijn namelijk niet alleen zorgzaam voor de cliënten, maar ook voor elkaar. Je doet ertoe bij Zorgwaard!

Werken op moderne locaties
Alle voorzieningen zijn aanwezig
Zorgwaard heeft prettige omstandigheden voor zowel cliënt als medewerker. Met tien moderne locaties is het mogelijk dat iedere cliënt, met welke zorgvraag ook, zo dicht mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving terecht kan voor deskundige zorg en ondersteuning.
De Zorgwaard-locaties zijn van alle moderne faciliteiten voorzien en bieden cliënten én medewerkers een aangename plek om te verblijven. We werken met moderne software voor het registreren van cliëntgegevens, we gebruiken daarbij iPads en er zijn hypermoderne liftsystemen om het tillen makkelijk te maken. Op locatie Rembrandt is er ook een nieuw therapiebad met verstelbare bodem.

Gevraagd

Wat neem je mee
 • minimaal een afgeronde voorgezet of middelbare opleiding;
 • kennis van en affiniteit met ICT processen is een grote pré;
 • bij voorkeur affiniteit met de ouderenzorg;
 • pro-actief in het telefonisch contact leggen met medewerkers en leveranciers voor het oplossen van ICT vragen en storingen;
 • handigheid in het werken met een ticketsysteem en het MS Office 365 pakket.
 • administratieve talenten voor het vastleggen van werkprocessen;
 • leergierig, communicatief en een teamplayer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in