+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

IT Support specialist gezocht in Breda: jouw weg naar succes! Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Experis

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Experis

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

In ons team zijn er verschillende collega's die IT-ondersteuning bieden. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een eenvoudige taak, maar jij begrijpt als geen ander dat het complexer is dan het lijkt. Elke dag kunnen zich diverse IT-problemen voordoen, en jij bent degene die ze weet op te lossen. Je maakt hierbij handig gebruik van je technische expertise in platforms, werkplektools en de Office365-omgeving. Keer op keer weet jij de beste oplossingen te vinden, en je doet dat altijd met een glimlach op je gezicht (en natuurlijk geniet je van een aantrekkelijk salaris 😉).

  • Je biedt eerstelijnsondersteuning aan eindgebruikers, zowel telefonisch als ter plaatse;
  • Je past de prioriteit van incidenten aan op basis van de dagelijkse ticketstroom;
  • Je deelt je kennis met interne eindgebruikers;
  • Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van alle supportverzoeken.


Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor deze positie, zijn er enkele belangrijke vereisten. Allereerst heb je een MBO-opleiding op het gebied van IT afgerond. Daarnaast is het essentieel dat je minimaal twee jaar ervaring hebt opgedaan in de rol van Servicedeskmedewerker, of een vergelijkbare functie zoals Helpdeskmedewerker of IT-supportmedewerker. Je bent vertrouwd met de gebruikte Servicedesk beheer tools en hebt ervaring met werken in een formele werkomgeving.

Als jij voldoet aan deze criteria, dan zou jij wel eens de perfecte kandidaat kunnen zijn om het team bij Experis te versterken als hun 'smile-maker'.

Aanbod

Dit krijg je
Bij deze functie kun je rekenen op een salaris tussen € 2.600,- en € 3.200,- op basis van een fulltime werkweek van 40 uur, maar het is ook mogelijk om 32 uur te werken. Daarnaast bieden we je de optie om een auto te leasen voor zakelijk gebruik. 

Je krijgt een toegewijde fieldmanager die gedurende je hele dienstverband je vaste aanspreekpunt is. Dit zorgt voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

Bij ons zijn er onbeperkte mogelijkheden voor bijscholing, omdat we geloven dat leren nooit stopt. Je kunt groeien in verschillende vakgebieden, waaronder projectmanagement, security, of beheer. Een op maat gemaakt opleidingstraject staat tot je beschikking.

We organiseren gezellige uitjes en borrels, omdat we sociale interactie belangrijk vinden.

Binnen onze organisatie kun je werken met de nieuwste tools en technologieën, zoals Cloud en digitale transformaties, wat een geweldige kans biedt om je vaardigheden te ontwikkelen en te blijven groeien.

Als dit klinkt als de juiste uitdaging voor jou als Servicedeskmedewerker bij een overheidsinstelling, solliciteer dan nu binnen 30 seconden via de onderstaande knop. We kijken ernaar uit om je beter te leren kennen.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Lars Yardim via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0681017568.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in