+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Data engineer Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Centric

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Centric

Gevraagd

 • 32 uur
 • HBO of hoger
 • Medior

Aanbod

 • Detachering / Vast contract
 • 5.800 p/m (bruto)
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
 

Locatie

Almere
 

Vacature in het kort

Bij Centric zoeken we een Data Engineer die van betekenis wil zijn in het tijdperk van data. Je gaat aan de slag met het verzamelen en omzetten van data, zodat bedrijven slimmer kunnen werken. Je werkt met de nieuwste technologieën en helpt mee aan belangrijke projecten. Samen met ons team vorm je de toekomst van data. We bieden je de kans om te groeien en je talenten te gebruiken. Kom jij ons helpen om data waardevol te maken? Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw missie is het verbinden, organiseren en ontsluiten van gegevens op een manier die Centric en onze klanten een voorsprong geeft. Hoe doe je dat? Door het doel van de klant voorop te zetten én te scoren. Als Data Engineer benut je geavanceerde Business Intelligence-tools om data uit diverse bronnen te ontsluiten en in een krachtig 'data warehouse' te transformeren.Hiermee leg je het fundament voor geavanceerde analyses en rapportages die cruciaal zijn voor strategische besluitvorming en operationele optimalisatie. Maar wat maakt jou zo speciaal?het is jouw passie voor data en jouw drive om bedrijven te helpen slagen in het tijdperk van datagedreven besluitvormingje bent geen gewone Data Engineer; je bent een visionair, een probleemoplosser en een pionier in data-intelligentieBij Centric krijg je de kans om je talenten te benutten, te groeien en te werken aan inspirerende projecten voor diverse toonaangevende organisaties. Wat doe je nog meer?ontwerpen en implementeren van data-oplossingen en -architecturenextraheren, transformeren en laden van gegevens (ETL) uit verschillende bronnenwerken met moderne (Cloud-)technologie in het datawerkveldoptimaliseren van gegevensprocessen voor prestaties en schaalbaarheidsamenwerken met multidisciplinaire teams om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingenonderhouden en monitoren van gegevensstromen en systemenWord lid van ons team en maak deel uit van de beweging die de toekomst van data vormgeeft. Samen gaan we vooruit, samen creëren we impact, en samen maken we data betekenisvol. Klaar om de leiding te nemen in de wereld van data-engineering? Jouw avontuur begint hier bij Centric!Dit maak ook jij mogelijkZonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 500 (gedetacheerde) collega's van Centric Professional Staffing. Als partner van ministeries, banken, verzekeraars en andere toonaangevende organisaties zorgen wij er dagelijks voor dat complexe projecten en veeleisende vraagstukken geen obstakels zijn, maar uitdagingen die met vertrouwen tegemoet getreden worden. Of het nu gaat om kortlopende projecten die een snelle oplossing vereisen of langdurige opdrachten die zorgvuldige planning vergen, de infrastructure- en softwareprofessionals van Centric Professional Staffing staan klaar om het verschil voor en bij onze klanten te maken! 

Gevraagd

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Data engineer waarde toe met jouw:
 • je bent een expert op het gebied van ETL-processen
 • ruime ervaring met CICD pipelines
 • vaardig met SQL
Aanbod
Bij Centric vind je veel flexibiliteit en vrijheid om jouw vak als Data Engineer succesvol uit te oefenen. Zo heb je veel ruimte om te bepalen hoe jij jouw werkweek indeelt. Ook kies je (deels) zelf waarvandaan jij werkt: vanaf kantoor, thuis of andere locaties. Verder kun je voor deze functie rekenen op: 
 • een  salaris tot maximaal € 5800,00 per maand
 • coaching on the job en individuele carrièreplanning in samenwerking met jouw Talent Development Manager
 • een prettig secundair pakket bestaande uit: Een flexibel mobiliteitsbudget waarbij je de keuze hebt voor een leaseauto met tankpas (ook voor privégebruik), kilometervergoeding of ov
 • een persoonlijke bonus die maandelijks wordt uitgekeerd.
 • een goede pensioenregeling
 • netto onkostenvergoeding per maand
 • 26 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen
 • uitgebreide mogelijkheden voor technische en softskill trainingen- en opleidingen
 • gezellige teamuitjes zoals barbecue, koken, gamen enzovoorts
Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar . 

Aanbod

Martine Ufkes
geen
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Bedrijfsomschrijving

Word jij enthousiast van het omzetten van ruwe gegevens naar betekenisvolle inzichten? Solliciteer via onze website naar deze vacature Data Engineer.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter Martine Ufkes via 0182-345000 of [email protected].
Goed om te weten:
zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens één of meerdere gesprekkenzijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan doen wij jou een mooie aanbiedingzodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in. Voor een vliegende start bij Centric kan je inloggen op een app met allemaal handige infoop jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkheden
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.We only have positions available for Dutch-speaking applicants residing in the Netherlands.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in