+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Data Engineer | €3000 - €5000 bruto per maand Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Data Science Lab

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 32 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.000 - € 5.000 p/m
 • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacature in het kort

Bij Data Science Lab werk je als Data Engineer aan uitdagende projecten met verschillende klanten. Je bouwt aan dataoplossingen en werkt met de nieuwste technologieën zoals Microsoft Azure en Databricks. Samen met je team los je complexe datavraagstukken op en test je nieuwe ideeën tijdens hackathons. We bieden je de kans om je te ontwikkelen met lab- en techdagen, en je kunt zelfs aan dataprojecten voor het goede doel werken. Ook organiseren we leuke activiteiten zoals de jaarlijkse wintersport. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wij creëren samen met jou de toekomst en daar gebruiken wij data als middel voor. Wil jij samen met ons aan de slag met deze missie? Dan maken we graag kennis met je! Als Data Engineer bij Data Science Lab, houd jij je bezig met data engineering bij verschillende organisaties en projecten. Je werkt samen met data scientists en innovatie consultants om end-to-end dataoplossingen te bouwen. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het oplossen van complexe datavraagstukken, oftewel je staat er nooit alleen voor.

De vacature

Door onze variëteit aan klanten, heeft elk project een ander uitdagend data vraagstuk. Jij helpt je klanten bij het neerzetten van een data fundament in de Cloud binnen allerlei verschillende domeinen. Je legt het data fundament voor BI, ML en AI-applicaties om nog meer waarde met data te creëren. Maar er is meer. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van ETL Pipelines, maar ook het aanmaken, beheren en beveiligen van Cloud services via DevOps principes. Bij DSL hebben we daarnaast een geautomatiseerde aanpak voor het snel opzetten van een engineering platform bij onze klanten. Met 1 druk op de knop zetten we een basis dataplatform neer. Deze aanpak standaardiseren en automatiseren we, als team, steeds verder. Met onze interne projecten gebruiken wij ook altijd de nieuwste technologieën om deze te testen en mogelijk toe te voegen. Zo werken wij onder andere met Microsoft Azure, Databricks, DBT, en Terraform. Oh en je nieuwe collega’s houden ook van hackathons om samen nieuwe ideeën te testen op onze vrijdagen. Over jou Uiteraard vind jij ons vakgebied zeer interessant. Daarnaast ben jij iemand die ondernemend is en graag projecten wil oppakken. Verder vinden wij het belangrijk dat jij: een HBO- of WO-opleiding in Computer Science, Data Science, Software Engineering of soortgelijk hebt afgerond óf minimaal 1 jaar werkervaring als Data Engineer; Ervaring hebt met het schrijven van ETL in Python en/of SQL; Ervaring hebt met een Cloudplatform zoals AWS, Azure of Google Cloud. Daarnaast vindt je consultancy leuk en graag om de tafel gaat zitten om verschillende klanten verder te helpen en alles uit hun data te halen. Hierdoor heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, ben je bereid om te reizen. Solliciteren Je naam Je e-mailadres Upload je CV Geen bestand gekozen Waar ken je ons van? Opmerking Ik ga akkoord met het privacy statement. Wat we jouw bieden Wij vinden ontwikkeling en werkplezier van onze medewerkers het belangrijkste! Om ervoor te zorgen dat jij je blijft ontwikkelen hebben wij lab- en techdagen, wat deze precies inhouden vertellen we je graag persoonlijk! Daarnaast kun je bij ons ervoor kiezen om bijv. dataprojecten voor het goede doel te doen. Wij hechten veel waarde aan gezelligheid en gezondheid, daarom hebben wij een sport- en feestcommissie, die o.a. de jaarlijkse wintersport en wekelijkse sportactiviteiten organiseren. Daarnaast bieden wij ook: een mooie uitdaging binnen een transparante organisatie met een goed salaris; volledige reiskostenvergoeding; Macbook of Windows laptop naar keuze; een flexibele pensioenregeling; veel verantwoordelijkheid en flexibele werktijden/ werkplekken;


Hier gaan we vanuit
 • Uiteraard vind jij ons vakgebied zeer interessant.
 • Je bent ondernemend en neemt graag projecten op je.
 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding in Computer Science, Data Science, Software Engineering of soortgelijk afgerond óf minimaal 1 jaar werkervaring als Data Engineer.
 • Ervaring hebt met het schrijven van ETL in Python en/of SQL.
 • Ervaring hebt met een Cloudplatform zoals AWS, Azure of Google Cloud.
 • Je vindt consultancy leuk en gaat graag om de tafel zitten om verschillende klanten verder te helpen en alles uit hun data te halen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bent bereid om te reizen.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een mooie uitdaging binnen een transparante organisatie met een goed salaris
 • Volledige reiskostenvergoeding
 • Macbook of Windows laptop naar keuze
 • Een flexibele pensioenregeling
 • Veel verantwoordelijkheid en flexibele werktijden/werkplekken
Over Data Science Lab:

Wij zijn Data Science Lab. AI-professionals, consultants en experts. Wij zijn jouw partner die mee- en vooruitdenkt, adviseert en aanschuift bij strategiesessies. Wij gaan samen aan de slag om data om te zetten in waardevolle kennis. En met deze kennis en nieuwe inzichten realiseren we met elkaar de data-gedreven ambities en doelstellingen van jouw organisatie. Zonder poespas.

 • 02/01/2016
 • Werkzaam in de Computersoftware.
 • De gemiddelde leeftijd is 29.
 • Werkzaam in 1 kantoor.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in