+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Data Engineer - Aviation Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacatureomschrijving

Data Engineer - Aviation

Functiebeschrijving
Ben jij de Data Engineer die het verschil weet te maken door data voor te bereiden en te transformeren van onbewerkte gegevens naar bruikbare data die helpen business value te creëren? Wil jij met innovatieve data-oplossingen bijdragen aan de transformatie van onze klanten om data gedreven organisaties te worden binnen de Aviation unit?

Jouw rol in ons team
Als ervaren Data Engineer help je mee met het uitbreiden van onze positie bij klanten in de wereld van Aviation. Je bouwt binnen ons team verder aan de ontwikkelingen het onderhoud van (Cloud) dataplatformen en werk je mee aan het uitvoeren van de architectuur van nieuwe projecten. Samen met een team van Data-Scientists, Engineers en Architecten ga je aan de slag voor verschillende Aviation klanten van CGI.

Door de kennis en ervaring die jij meeneemt als Data Engineer, vervul jij een trekkende rol in het team en help jij collega’s om verder te groeien op het gebied van Data Engineering. Je weet hen de juiste data infrastructuur elementen aan te raden en helpt met technische oplossingen. Je bent in staat om industrie en IT trends te vertalen naar innovatieve oplossingen die passen bij de bedrijfsvoering van onze klanten.

Hoe jij ons team versterkt
Als Data Engineer kom je te werken voor de Aviation unit binnen de sector Defense, Transport & Logistics. De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van organisaties allemaal met elkaar verbonden zijn. CGI Aviation helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in teamverband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot.

Jij hebt een passie voor data en innovatie en bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Innovatie is jouw drijfveer. Jij bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast ben jij actief in het delen en ontwikkelen van jouw kennis binnen je vakgebied. Je hebt een Agile-mindset en ervaring met het werken in een Agile omgeving. Verder vragen wij:

• Een afgeronde HBO of WO opleiding met een relevante studierichting (bv. Software engineering, data science of vergelijkbaar)
• Minimaal 3 jaar werkervaring als Data Engineer
• Aantoonbare praktijkervaring met: Python, Gurobi, Git, Online versioning tools zoals BitBucket of Github
• Aantoonbare ervaring en actuele kennis van: Database management (SQL)
• Aantoonbare kennis en ervaring van enkele data processing en machine learning libraries zoals: fastapi, numpy, pandas, matplotlib, seaborn of andere toolings
• Aantoonbare werkervaring met Cloud-data platformen, zoals Azure, AWS of Google
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan Ramon Bouter via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06- 83257675 of Neem voor meer info contact op met recruiter Chris Nikijuluw via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-2045 1105.

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in