+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Data Engineer | €3500 - €5500 bruto per maand Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Robidus Groep

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.500 - € 5.500 p/m
 • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Als Data Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het creëren en ontsluiten van nieuwe datastromen tussen de verschillende bestaande IT systemen van Robidus en nieuw te ontsluiten databronnen. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het implementeren van predictive analytics binnen Robidus. Dankzij jouw inspanningen lever je een bijdrage aan een helder inzicht van klanten in de inzetbaarheid van hun medewerkers en stel je onze adviseurs in staat om samen met de klant aan die inzetbaarheid te werken.

BELANGRIJKSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Je bent onderdeel van het BI scrum-team dat verantwoordelijk is voor het doorontwikkelen van de data & analytics omgeving. Daarnaast ontwerp, ontwikkel, test en implementeer je datawarehouses. Je wordt graag uitgedaagd om complexe business vraagstukken om te zetten in onderhoudbare en veilige data-oplossingen en je denkt actief mee over de technisch beste oplossingen.

Robidus Solutions bestaat uit een hecht team van circa 40 enthousiaste mensen. Het team is eerlijk en de communicatie is open en gericht op continu verbetering. We werken agile in meerdere scrumteams en doen veel aan prototyping van onze software, waarbij ontwerp en uitvoering elkaar snel opvolgen.

Met integrale best practices van verzekeringen, software, consultancy en service center ondersteunen en ontlasten de Robidus specialisten werkgevers bij de uitvoering van de sociale zekerheid.

Waar kom je te werken?

Robidus Groep BV is opgericht in 2003. Sindsdien beweegt Robidus zich op het terrein van sociale zekerheid. Het gezamRobidus Groep BV is opgericht in 2003. Sindsdien beweegt Robidus zich op het terrein van sociale zekerheid. Het gezamenlijke doel is het stimuleren van arbeidsparticipatie, het beheersen van uitval en het voldoen aan én benutten van de wettelijke verplichtingen.enlijke doel is het stimuleren van arbeidsparticipatie, het beheersen van uitval en het voldoen aan én benutten van de wettelijke verplichtingen.

Robidus Groep BV is voor 95% eigendom van Aegon. De overige 5% is in handen van het management van Robidus. Robidus Groep heeft vier dochterbedrijven die elk onafhankelijk van elkaar opereren, maar wel elkaars expertise benutten. Benieuwd naar het verhaal van Robidus? 

Wat wij vragen?
 • Je werkt en denkt minimaal op HBO-niveau
 • Je bent een doorzetter, zelfstandig, nauwkeurig, stressbestendig en resultaatgericht
 • Je bezit goede analytische, organisatorische en communicatieve vaardigheden
 • Je bezit creatief oplossend vermogen
Je hebt kennis van, en ervaring met:
 • Data warehousing in het algemeen en dimensionaal modeleren in het bijzonder;
 • ETL Toolingtooling;
 • Azure SQL
 •  Azure Analysis Services (tabular variant)
 • DAX
 • Power BI
 • Kennis en ervaring met TimeXtender is een pré
 • Gezien de huidige ontwikkelingen in het werkveld en de wensen van Robidus is het fijn als je affiniteit hebt met (of de ambitie dit te leren):
 • AI / Machine learning
 • C#
 • PowerShell
Wat wij bieden?

Robidus voert een actief arbeidsperspectiefbeleid in de breedste zin van het woord, waarbij jij zelf de regie hebt over je eigen loopbaancarrière. Via onze eigen inhouse academy zorg je dat je “fit for the job” bent en blijft, door relevante workshops en trainingen te volgen. Dat kan vakinhoudelijk zijn en ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Omdat wij waarde hechten aan jouw persoonlijke ontwikkeling stellen wij hiervoor een budget van €200,00 op jaarbasis beschikbaar.
Via ons vitaliteitsprogramma dagen we je uit om aan je fysieke en mentale fitheid te werken. Dus of je nu meer zou willen bewegen, of beter wilt leren omgaan met je energie, wij helpen jou daarbij. Wij vinden het heel normaal dat je in beweging blijft en vooral dat je plezier hebt in je werk. Onze opdrachtgevers profiteren immers van de energie en het plezier dat jij uitstraalt.

En verder…

Onze werkplekken zijn allemaal ingericht met een zit-sta-bureau. We bieden je een marktconforme beloning, reiskostenvergoeding, een vaste thuiswerkvergoeding, 30 vakantiedagen, een laptop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling. Om een Arbo verantwoorde werkplek te hebben biedt Robidus je een vergoeding aan om je thuiswerkplek in te richten.

Wanneer je bij ons start, begint jouw Robidus avontuur met een degelijk inwerkprogramma zodat je onze organisatie en de systemen waar je mee gaat werken goed leert kennen.

Bedrijfsomschrijving

Samen werken aan sociale zekerheid Robidus beweegt zich op het terrein van sociale zekerheid – een dynamisch vakgebied van wetten, regels en voorzieningen – met als doel de inzetbaarheid van werknemers te vergroten. We werken voor 600 corporate relaties, dat doen we met een team van 400 professionals. Ons doel is het stimuleren van arbeidsparticipatie, het beheersen van uitval en voldoen aan wettelijke verplichtingen. Wij geloven dat arbeidsperspectief voor werknemers de beste vorm van sociale zekerheid is en daarmee de motor voor inzetbaarheid van werkgevers. Het arbeidsperspectief van een medewerker wordt bepaald door de mate waarin hij in staat is om nu en in de toekomst in zijn eigen inkomen te voorzien. Van werknemers wordt gevraagd dat zij "fit for a job" blijven, zowel qua kennis en kunde als mentaal en fysiek. Goed arbeidsperspectief leidt tot betere inzetbaarheid en daarmee hogere productiviteit voor een werkgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in