+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Data Engineer | €3000 - €5500 bruto per maand Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Cinq ICT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Cinq ICT

Gevraagd

 • 36 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.000 - € 5.500 p/m (bruto)
 • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacature in het kort

Hou je van werken met data en het vinden van oplossingen voor klanten? Dan is deze baan perfect voor jou. Je gaat aan de slag met het oplossen van complexe data-vraagstukken en het verbeteren van dataomgevingen. Je leert continu nieuwe dingen en hebt veel mogelijkheden om te groeien. Je komt te werken in een team van experts die samenwerken aan innovatieve projecten. Plus, je krijgt leuke extra s zoals een thuiswerkplek budget en de kans om met een auto van de zaak te rijden. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga jij doen?

Jij vindt het leuk om aan complexe data-vraagstukken te werken. Je bent de spin in het web als het gaat om data extracten, transformeren en klaarzetten voor verder gebruik binnen organisaties, rekening houdend met de performance van de data-verwerking middels jobs die jij zelf configureert en beheert. Daarnaast zit je boordevol ideeën hoe de omgeving te verbeteren, waarbij je steeds de klant centraal plaatst. Het leren van nieuwe technieken is de reden waarom je dit werk hebt gekozen: nooit saai, en volop mogelijkheden.

Waar kom je te werken?

Sinds 2013 zetten we onze consultants in op hoogwaardige IT-projecten door heel Nederland. Met de kennis die onze specialisten in huis hebben, adviseren we teams en zetten we koers naar innovatie. Nieuwe tooling helpt ons om klanten keer op keer te verrassen. Tussen alle IT-consultancybureaus vallen we misschien niet direct op in wat we doen. Maar wél in hoe we het doen. Daarmee hebben we naam en faam gemaakt in verschillende sectoren en daar gaan we het liefst nog even mee door.

CINQ is opgesplitst in 3 business units met ieder een eigen expertise. Niet dat we ervan houden om in hokjes te denken, maar dit werkt in de praktijk nu eenmaal het beste. Ook voor onze klanten die een beroep doen op data engineers. Bij een klant meedraaien in een team tot aan het uit de grond stampen van een splinternieuwe dataomgeving: als dataspecialist komt er van alles op je bord. En je collega’s van CINQ tref je bij een gezamenlijke data-kantoordag, kennissessie of memorabel uitje.


Wat wij vragen?
De ideale kandidaat bestaat misschien niet. Toch zoeken we iemand die er dichtbij in de buurt komt. Want als data engineer ben je je ervan bewust dat jouw rol altijd in ontwikkeling is. Daarom doe je graag nieuwe kennis op en ben je creatief in het bedenken van oplossingen om klanten te verbluffen. Je bent nieuwsgierig, hebt een sterke klantfocus en kan zelfstandig uit de voeten. Dit breng je mee:
 • Je kunt zelfstandig een data-omgeving ontwerpen, bouwen, en in gebruik nemen in een Cloud-omgeving (Azure, AWS, of GCP);
 • Je hebt ruime ervaring met de ETL methode en weet nieuwe data op een efficiënte manier te verwerken tot bruikbare datasets;
 • Certificeringen zijn geen eis, wel een pré;
 • Python (en data-libraries zoals Pandas, Numpy, PySpark, Matploblib) lezen en schrijven is geen probleem voor je;
 • Kennis van DevOps, CI/CD tooling, Docker of Kubernetes leveren bonuspunten op.
Wat wij bieden?

Bij ons krijg je direct een vast contract voor 36 of 40 uur per week. Bij deze vacature horen de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.000 en € 5.500, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw.
 • Een telefoonvergoeding en een laptop naar keuze.
 • Eenmalig € 1.000 budget om je thuiswerkplek goed in te richten.
 • Een auto van de zaak óf mobiliteitsbudget met een kilometervergoeding.
 • Een ruim ontwikkelbudget voor trainingen en certificeringen.
 • Flexibiliteit om thuis, bij ons op kantoor en bij de klant te werken.


Bedrijfsomschrijving

Bij CINQ hebben we een belangrijk doel: onze medewerkers gelukkig maken. Dit doen we door veel persoonlijke aandacht, royaal aan ontwikkeling te werken en veel ruimte voor plezier te bieden. Daarnaast zorgen we voor leuke opdrachten bij mooie klanten. Jij bepaalt de richting, wij helpen je je ambities waar te maken. Data, DevOps en Development CINQ is opgesplitst in 3 businessunits met elk een eigen expertise. Niet dat we ervan houden om in hokjes te denken, maar dit werkt in de praktijk nu eenmaal het beste. Ook voor onze klanten. Bovendien zijn er genoeg projecten waar de specialisten van verschillende units hun krachten bundelen. Met als resultaat een passende oplossing voor iedere organisatie. Sinds 2013 zetten we onze consultants in op hoogwaardige IT-projecten door heel Nederland. Met de kennis die onze specialisten in huis hebben, adviseren we teams en zetten we koers naar innovatie. Nieuwe tooling helpt ons om klanten keer op keer te verrassen. De intrinsieke motivatie van de CINQ’ers om steeds iets nieuws te leren is groot. Soms ontdekken we iets nieuws bij de klant, waar ook de rest van het team blij van wordt. Kennis wordt gedeeld, waardoor onze expertise groeit.  Een bijzondere club IT'ers Tussen alle IT-consultancybureaus vallen we misschien niet direct op in wat we doen. Maar wél in hoe we het doen. Want we hebben het als werkgever best goed geregeld voor onze mensen. Onder andere omdat we supertoffe projecten draaien bij en voor aansprekende klanten. Hoewel, wat voor de ene specialist een uitdaging is, hoeft dat voor een ander natuurlijk niet te zijn. Daarom bepaal jij grotendeels zelf welke opdrachten je gaat doen. Laat je IT-hart spreken en werk aan projecten waar jij je lekker bij voelt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in