+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Marketingmanager voor Zuid-Nederland en België Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacature in het kort

Als marketingmanager bij CGI werk je in een team dat actief is in meerdere landen, met de focus op Zuid-Nederland en België. Je ontwikkelt en voert marketingplannen uit, en werkt samen aan wereldwijde initiatieven. Je maakt deel uit van een team dat impact maakt en snel reageert op veranderingen. Bij CGI krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, met een goed salaris, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, een budget voor een mobiele telefoon, en zelfs de kans om aandeelhouder te worden. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Marketingmanager voor Zuid-Nederland en België

Functiebeschrijving
We zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en initiatiefrijke marketingmanager. Als marketingmanager bij CGI werk je aan het analyseren van de wensen en behoeften van (potentiële) klanten en stemt hier onze marketing- en communicatie activiteiten op af. Je zet jouw kennis en ervaring in om gefundeerde marketingplannen te ontwikkelen, en effectieve activiteiten op te starten en uit te voeren. Je staat in nauwe verbinding met interne- en externe belanghebbenden en zorgt dat je alle belangen in evenwicht houdt.

Jouw rol in ons team
Je maakt deel uit van ons marketing- en communicatieteam dat actief is in zes verschillende landen (Nederland, België, Denemarken, Tsjechië, Slowakije en Hongarije) en bestaat uit marketeers, communicatie-experts en een creatief team dat content produceert. Jouw aandacht en focus komt grotendeels op Zuid-Nederland en België te liggen. Je bent betrokken bij het Management Team van deze unit. Je ontwikkelt, implementeert en evalueert het marketingplan voor jouw marktgebied en de industrieën waar je verantwoordelijk voor bent. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het samenstellen van het strategisch marketingplan voor ons volledige marktgebied.

Ook zetten we je kennis en expertise in om wereldwijde initiatieven (rond bijvoorbeeld Artificial Intelligence, Business Consulting en branding) en activiteiten in ons volledige marktgebied succesvol te maken. Kortom, een rol waarin je onderdeel bent van een ambitieus team, impact kan maken en snel kan acteren op kansen en veranderingen in de markt.

Hoe jij ons team versterkt
Je hebt een afgeronde WO-opleiding op het gebied van marketing. Je hebt minimaal acht jaar werkervaring op het gebied van marketing (strategie en activatie)
Wat we verder van je vragen:
• Je bent minimaal 36 uur beschikbaar
• Je hebt affiniteit met en/of ervaring in de ICT
• Analytisch en strategisch inzicht
• Creatief en communicatief
• Competitief en resultaatgericht
• Besluitvaardig
• Projectmanagementvaardigheden
• Goede presentatievaardigheden
• Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld. We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
Verder bieden we jou:
• De regie over je eigen carrière met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
• Budget voor een mobiele telefoon
• Direct een vast contract
• En de mogelijkheid om CGI-aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de functie? Stel ze aan Damir Grcic (06 20150677).
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Chris Nikijuluw via + 31 6 204 51 105 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in