+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Service Level Manager Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Ministerie van Buitenlandse Zaken

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je echt het verschil kunt maken? Als Service Level Manager speel je een belangrijke rol in het zorgen voor goede en betaalbare IT-dienstverlening. Je werkt samen met verschillende teams en zorgt dat alles soepel loopt. Je bent het aanspreekpunt voor vragen over IT en helpt bij het verbeteren van de diensten. Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan een belangrijke organisatie. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Service Level Manager
Functieomschrijving
Zoek jij een functie waarin je ervaring het verschil maakt én waar je veel resultaat kunt boeken? Maak jij je sterk voor een optimale dienstverlening tegen een betaalbare prijs? En, vind je het leuk om, zowel in- als extern, snel een netwerk op te bouwen?

Dan ben jij wellicht de service level manager die we zoeken! In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor een betrouwbare en klantgerichte dienstverlening voor al onze collega’s van het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ).

Een betaalbare, betrouwbare en efficiënte IT-dienstverlening is ons doel. Als service level manager houd jij je bezig met de realisatie en levering van de huidige en toekomstige IT-dienstverlening aan de BZ-directies, ter ondersteuning van hun doelstellingen.

Dit betekent enerzijds het ophalen, managen en beheren van de service requirements van de BZ-directies binnen jouw aandachtsgebied. Anderzijds het afstemmen, monitoren en sturen op de leveranciers van de IT-diensten. Binnen het klantteam werk je samen met o.a. de business consultants, service integratie managers en contractmanagers. Jij vervult een antennefunctie voor de portfoliomanager en de business consultants ten aanzien van nieuwe digitaliseringsbehoeftes. Je bent het aanspreekpunt voor de BZ-directies waar het gaat om bestaande dienstverlening en ondersteunt en adviseert BZ-directies over de totale kwaliteit van de IT-dienstverlening. Samen met de leveranciers en service integratie managers evalueer je de dienstverlening en begeleid je de implementatie van verbeteringen. Ook houd jij je o.a. bezig met het:

• afleggen van verantwoording over de continuïteit van de IT-dienstverlening,

• voeren van overleg met de BZ-directies, de betrokken IDI collega’s en leveranciers inzake de dienstverlening, en • begeleiden van de doorontwikkeling en implementatie van IT-diensten met specifieke, meetbare en intern afgestemde doelstellingen.


Gevraagd

Als service level manager kan je helder en effectief communiceren met klanten en teamleden. Je bent in bezit van organisatorische vaardigheden om samen met collega’s en leveranciers stabiele dienstverlening te leveren en verbeteren. Op de relatie als het kan, op het contract indien nodig. Je vindt het leuk om gelijk aan de slag te gaan met je ideeën en oplossingen. Daarnaast heb je:

• Een HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur Informatiekunde of een vergelijkbare opleiding.

• Minimaal vier jaar relevante werkervaring.

• Een ITSM Foundation/ITIL Foundation certificaat.

• Een ITIL Service Offerings and Agreements certificaat.

• Een goede beheersing van het Nederlands (niveau C1).

Bijzonderheden
* We vragen je te solliciteren via de button ‘solliciteren op externe site’.

* De selectieprocedure bestaat uit een briefselectie, een selectiegesprek en een selectieassessment. Na elke fase bepalen we welke kandidaten doorgaan naar de volgende fase van de selectieprocedure.

* De selectiegesprekken vinden plaats in mei 2024.

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.


Aanbod

Meer over jouw toekomstige afdeling
De Directie Informatievoorziening en Digitale Innovatie (IDI) is verantwoordelijk voor de I(CT)-voorziening van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Met ruim 100 medewerkers voert IDI regie op externe leveranciers (zowel commercieel als overheidspartijen) die I(CT)-diensten aan BZ leveren, zodat de 5000 collega’s in binnen- en buitenland optimaal digitaal kunnen (samen)werken.

IDI is de strategisch partner van de departementsleiding op het gebied van digitalisering en ondersteunt het departement om digitaal professioneel te functioneren. Door de inzet van nieuwe technologieën wil BZ vooroplopen als wereldwijd digitaal opererende diplomatieke dienst.

Het wereldwijde ICT-netwerk dat ook in minder ontwikkelde landen goed moet werken, de hoge beveiligingseisen die gelden voor internationale samenwerking en een inspirerend Data Competence Centre met een ‘state of the art’ dataomgeving zorgen voor een uitdagende werkomgeving voor elke IV-professional!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in