+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.

Cloud Architect Projects Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Centric

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Centric

Gevraagd

 • Parttime/Fulltime
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 7.000 p/m
 

Locatie

Gouda
 

Vacatureomschrijving

Je werkt vooral binnen projecten. Je brengt de klantomgevingen in kaart, inventariseert de business vraagstukken van de klant en vertaalt deze naar een Cloudoplossing. Je kijkt hierbij niet alleen naar de techniek, maar ook naar de mensen en processen. Dit doe je door samen te werken. Samenwerking met de juiste mensen leidt tot fantastische resultaten. Wat doe je nog meer?
 • samen met de klant diens korte- en lange termijn doelstellingen bepalen
 • samen met de klant de uitdagingen concreet maken en zoeken naar verbetermogelijkheden en kansen voor de business van de klant.
 • verzinnen van oplossingen, deze vertaal je naar voorstellen en ontwerpen naar kosten en opbrengsten voor de klant
 • meedenken en bijdragen aan de ontwikkeling van clouddiensten
 • up to date houden van je kennis en die delen met jouw collega's
Jouw professionele ontwikkeling vinden we zo belangrijk dat er verschillende mogelijkheden zijn voor het volgen van studies, behalen van certificeringen of het bijwonen van (internationale) seminars.Onze beste architecten worden uitgenodigd om deel ten nemen aan het Centric Architecture Team om gezamenlijk, Centric breed, zorg te dragen voor de doorontwikkeling van onze architectuurvisie en -principes, en de juiste inbedding en toepassing van nieuwe technologie bij het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten.Hier starten jouw kansen Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de meer dan 900 collega's van Centric Digital Business Solutions in Nederland, Litouwen en Roemenië. Als partner van honderden organisaties in de publieke, financiële, logistieke en industriële sector zorgen wij er dagelijks voor dat de dienstverlening van deze organisaties optimaal ondersteund wordt. Van het gemeenteloket waar jij jouw reisdocumenten aanvraagt, tot de bevoorrading van de supermarkt en het afrekenen van jouw boodschappen, onze IT infrastructuur, onze cloud, onze werkplek blijft altijd draaien.

Gevraagd

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Cloud Architect waarde toe met jouw:
 • Hbo/wo werk -en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van IT-architectuur of in een vergelijkbare rol
 • Sterke achtergrond en technische ervaring in de Azure-omgeving, -migraties en -ontwikkeling
 • Diepgaande kennis van Cloud computing-technologieën en cloud frameworks, zoals de Cloud Adoption Framework en de Wel-Architected Framework
 • Relevante certificeringen van Azure zoals AZ 305, AZ 500 en AZ 700
Aanbod
Bij Centric vind je veel flexibiliteit en vrijheid om jouw vak als Cloud Architect succesvol uit te oefenen. Zo heb je veel ruimte om te bepalen hoe jij jouw werkweek indeelt. Ook kies je (deels) zelf waarvandaan jij werkt: vanaf kantoor, thuis of andere locaties. Verder kun je voor deze functie rekenen op: 
 • Een bruto salaris dat aansluit bij wat jij kunt en bij wat je doet, met een maximum van € 7.000 per maand. Dit is op basis van een 40-urige werkweek
 • Mobiliteitsbudget omdat jij zelf wil bepalen hoe je van huis naar het werk reist
 • Onbeperkte mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Centric helpt jou graag slagen
 • Een bijdrage aan je pensioen van 7,5% van je pensioengrondslag. Voor later
 • Tot 15% voordeel op jouw collectieve ziektekostenverzekering
Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Hoeveel uur wil jij ons versterken? Laten we overleg over jouw fulltime of parttime mogelijkheden. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar . 

Aanbod

Martine Pernas Mesquita-Bol
geen
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Bedrijfsomschrijving

Samen met je klanten hun optimale cloudomgeving ontwerpen, waarbij je gebruik maakt van jouw diepgaande kennis en nieuwste technieken? Solliciteer vóór 30 -04-2024 via onze website naar deze vacature Cloud Architect in Gouda.
 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze Recruiter, Martine Bol via +31 6 13592509 of [email protected].
Goed om te weten:
 
zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens 1 of meerdere gesprekkenzijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan doen wij jou een mooie aanbiedingzodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in. Voor een vliegende start bij Centric kan je inloggen op een app met allemaal handige infoop jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkheden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in