+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
Laad meer vacatures

Oracle Ontwikkelaar Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Qualogy Consultancy

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Qualogy Consultancy

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Bij Qualogy krijg je de kans om als Oracle Ontwikkelaar te werken met de nieuwste technologieën. We organiseren leuke team- en kennisdelingsevenementen, en je hebt toegang tot veel opleidingsmogelijkheden. We werken aan innovatieve projecten voor topklanten en bieden goede salarissen en extra voordelen zoals een leaseauto. Kom jij ons team versterken? Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Qualogy groeit! Groei jij met ons mee? Door het toenemende aantal projecten bij onze klanten zijn wij op zoek naar ervaren Oracle Ontwikkelaars. PL/SQL vormt de basis; kennis van Apex, E-Business Suite en andere tools en technieken is zeer welkom! Behoor jij tot de beste Oracle Ontwikkelaars van de markt, of wil jij dat met onze hulp worden? Reageer dan op deze vacature en neem die volgende stap in jouw carrière bij Qualogy.

Waarom Oracle Ontwikkelaars kiezen voor Qualogy
Werken bij Qualogy betekent deel uitmaken van een hechte en vooruitstrevende kennisorganisatie die al meer dan 25 jaar voorop loopt in Oracle technologie. Bij ons krijg je de kans om jouw Oracle kennis in te zetten bij meer dan 70 opdrachtgevers, die behoren tot de top 100 werkgevers van Nederland. Ons team, meer dan 170 professionals, versterkt door onze snel ontwikkelende vestiging in Suriname (Qualogy Caribbean), biedt een unieke culturele en professionele ervaring die je nergens anders vindt. Als kennisorganisatie staat de ontwikkeling van onze collega’s centraal. We bieden je alles wat je nodig hebt om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak continu te blijven ontwikkelen. Denk aan een ruim opleidingsbudget (het eerste jaar zelfs onbeperkt) en toegang tot externe en interne kennisevents. Natuurlijk krijg je zelf ook alle ruimte om je eigen kennis te delen. Door ons motto, ‘Samen werken en samen vieren’, staan er altijd leuke events, van internationale reizen tot zomer- en kerstfeesten, borrels en sportieve activiteiten op de agenda. Je maakt als Oracle Ontwikkelaar deel uit van een team van ruim 40 ervaren en gemotiveerde Oracle Ontwikkelaars. Binnen dit team staat samenwerking en kennisdeling centraal en staan we voor elkaar klaar bij vraagstukken of om even te sparren. Bij Qualogy bieden we je niet alleen een baan, maar een plek waar plezier en jouw ontwikkeling voorop staan.

Natuurlijk bieden wij je ook:
  • een uitstekend salaris en onderscheidende bonusvoorwaarden
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 28 vakantiedagen plus 2 extra Q-dagen, 8% vakantiegeld, onbeperkt opleidingsbudget, mobiel en laptop.
  • een leaseauto, inclusief tankpas (ook in het buitenland).
  • innovatieve (internationale) projecten voor meer dan 70 aansprekende klanten, zoals A.S. Watson, Ahold, ING, Ministerie van Defensie, Allseas en vele meer.
  • volop kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe technieken op te pakken.
Qualogy vindt dat geweldige Oracle Ontwikkelaars:
  • SQL en PL/SQL kunnen dromen.
  • begrijpen dat applicatie-performance en Query-optimalisatie hand in hand gaan.
  • niet vies zijn van Apex, HTML, JavaScript en CSS, ondanks een voorliefde voor SQL, PL/SQL en het datamodel.
  • hun kennis continu up-to-date houden en delen tijdens meetings, workshops, conferenties en het coachen van collega’s.
  • van creatieve uitdagingen houden én altijd een oplossing zien.
  • de nieuwste functionaliteiten op de voet volgen.
  • hun weg kennen en ervaring hebben met versiebeheer.
  • continu voor innovatie gaan en streven naar de beste kwaliteit.
Over Qualogy
Al meer dan 25 jaar ontwikkelen we samen met toonaangevende klanten innovatieve IT-oplossingen. Qualogy telt nu zo'n 275 collega’s met uiteenlopende specialiteiten en nationaliteiten. We zijn met onze diensten te vinden in Nederland en het Caribisch gebied. Vanuit onze kantoren in Rijswijk, Amsterdam en Paramaribo zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten die zich bij ons willen aansluiten.
Een van de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening is: het inzetten van professionals met gedegen ervaring. Bij Qualogy werk je samen met gepassioneerde en ervaren IT-professionals die elkaar continu uitdagen en naar een hoger niveau tillen. In een échte kenniscultuur werk je aan innovatieve (internationale) projecten bij aansprekende klanten.

Uren

40 uur
32 uur per week is het minimum

Salaris

Qualogy biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in