+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Cyber/ Information Security Consultant Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Grant Thornton

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Grant Thornton

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • Winstdeling
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van cyber security als consultant bij Grant Thornton. Je helpt klanten met het verbeteren van hun beveiligingsprocessen en voorkomt zo lekken van gevoelige informatie. Je werkt aan het opzetten en uitvoeren van bewustwordingsprogramma's en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Bij ons staat jouw ontwikkeling voorop. Geniet van een mentor, teamuitjes en kies zelf hoe je reist met onze mobiliteitsvergoeding. Ook krijg je toegang tot de Grant Thornton Academy voor trainingen op hoog niveau. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Al dagen zit je verstrikt in de complexe informatiebeveiligingssystemen van een organisatie met grote maatschappelijke belangen. Er lekt iets, maar waar? En dan opeens is het duidelijk: dit proces loopt over twee sporen. Dit gaat fout! Je werkt het proces nauwkeurig uit, verbetert het en zorgt dat dit weer netjes over één spoor loopt. Je adviseert en overtuigt het management van de procesverbeteringen en zet een bewustwordingsprogramma voor de werknemers op.
Dat was al jouw tijd meer dan waard. Schadelijke lekken van persoonlijke informatie zijn voorkomen. Je hebt jezelf wéér bewezen! 

Dat is wat jij doet. Als cyber of information security consultant bij Grant Thornton.De vacature

Jij helpt klanten bij het optimaliseren van hun cyber security processen. Je implementeert een normenkader, begeleidt audits, zet een bewustwordingsprogramma op en voert deze uit. Uiteraard ben je nauw betrokken en verantwoordelijk voor de incidenten- en risicomanagement processen van onze klanten.


Hier gaan we vanuit

Ambitie
Met jouw passie voor techniek en cyber-/information security wil je écht alles weten. Je stopt pas zodra je ook echt alles hebt uitgeplozen. Je bent proactief en haalt altijd het beste uit jezelf. Het bijwonen van vakinhoudelijke seminars en het volgen van cursussen en opleidingen staat daarom bovenaan jouw prioriteitenlijst. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Je hebt een een professionele en kritische houding. Je communiceert duidelijk naar alle niveaus binnen een organisatie, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je mist niks en wilt het beste halen uit alles wat je doet. Samen met jouw team.

Ervaring
Met jouw wo- of hbo-opleiding cyber-/information security, wiskunde, informatica, business en ICT of een andere vergelijkbare opleiding en minimaal drie jaar ervaring in cyber-/information security ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie. Je neemt hierbij enige ervaring met frameworks als Cobit/NIST, ISO27001, NEN7510 of BIR/VIR/BIO mee samen met relevante of vergelijkbare certificeringen als CISSP, CISM, CISA, CCSK of CCSP, CRISC, CIPP/e of CEH.


Arbeidsvoorwaarden
 • We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
 • Mogelijkheden tot een goede studieregeling;
 • Een eigen mentor die je actief begeleidt en waar je altijd terecht kan;
 • 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen;
 • 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
 • Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk;
 • Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
 • Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer;
 • Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfulness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.
Over Grant Thornton:

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken (#7) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 62.000 professionals in meer dan 135 landen.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 600+ professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

 • Opgericht in 2007
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in