+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Cybersecurity Consultant – Communications Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacatureomschrijving

Cybersecurity Consultant – Communications

Functiebeschrijving
Ben jij op zoek naar een senior functie waarbij jij de grootste Nederlandse bedrijven helpt hun cybersecurity risico’s aan te pakken?

Jouw rol in ons team
Als Cybersecurity Consultant, adviseer je onze klanten bij fundamentele vraagstukken op het gebied van cybersecurity risico’s, maatregelen en het veilig opzet & beheer hun ICT-oplossingen. Je bent in staat beveiligingstechnieken te implementeren en – waar deze niet direct toepasbaar zijn – creatief risicobeperkende maatregelen te nemen. Belangrijke technieken of onderwerpen waar jij kennis van hebt zijn, bijvoorbeeld, PKI, firewalls, IDS, IPS, SIEM, Mobile security, virus/vulnerability scanning, penetratietesten en risicoanalyses. Je analyseert waar bedreigingen van buitenaf impact kunnen hebben op de business, infrastructuur en het proces.

Hoe jij ons team versterkt

Jij bent veelzijdig en bereid om die extra stap te zetten die soms nodig is. Jij bent proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast heb jij:
• Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring binnen cybersecurity.
• Certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging zoals CISSP, CISM, CISA, CRISC, CEH of ISO27001 implementer zijn een pré.
• Specialisatie in één of meer Cybersecurity vakgebieden zoals Cloud Security, Network Security, Application Security, PCI Security, etc.
• DevOps en Agile werkwijze;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal

Als Cybersecurity Consultant kom je te werken bij het Communications team. Binnen onze Communications team richten we op alle grote telecom en mediabedrijven in Nederland. Een sector die continue in beweging is en waarin de trends in Cybersecurity centraal staan

Waarom CGI
Bedreigingen voor organisaties en de infrastructuur van een land zijn allang niet meer fysiek waarneembaar. Voor elke organisatie is het cruciaal in te spelen op huidige en toekomstige bedreigingen. CGI beschermt klanten over de hele wereld tegen indringers en cyber criminelen. CGI heeft talloze diensten ontwikkeld en is een leider op het gebied van cyber security. Onze klanten vertrouwen op onze expertise en op onze mensen. Wij leveren projecten en diensten aan onze klanten op alle aspecten van cyber security, onder andere bij strategisch advies, ethical hacking, inrichten van firewalls en het leveren van een security operations center.

CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën en trends in Cybersecurity.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan Viktor Karic via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

J0224-0416

Bedrijfsomschrijving

CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? De samenhang tussen vakinhoud en de omgang tussen collega’s onderling zijn de ingrediënten van ons succes. Niet voor niets scoren we hoog op klant- en medewerkerstevredenheid. Dat zegt genoeg! Als jij aan je verhaal bij CGI begint, verbeter je niet alleen de levens van andere mensen maar doet CGI hetzelfde voor jou. Wij zijn toegewijd aan jouw persoonlijke groei en welzijn. Of je nu een startende of een ervaren IT-professional bent, CGI biedt jou mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze kleine, zelfsturende teams houden je geïnspireerd en helpen je om wat je goed doet, nóg beter te doen. Met meer dan 76.000 experts wereldwijd vind je bij ons een enorme bron aan kennis, ervaring en ondersteuning waar je op terug kunt vallen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in