+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.

Business Analist vaktechniek Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Grant Thornton

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Grant Thornton

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • Winstdeling
 

Locatie

Alphen aan den Rijn
 

Vacature in het kort

In deze functie als businessanalist vaktechniek bij Grant Thornton, help je problemen op te lossen en zorg je dat alles in de praktijk soepel loopt. Je werkt met verschillende applicaties en zorgt dat ze altijd up-to-date zijn. Je bent creatief en houdt van nieuwe uitdagingen. Bij ons krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. We bieden een fijne werkomgeving, teamuitjes en toegang tot trainingen om je kennis te vergroten. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Je krijgt een telefoontje van een collega uit de praktijk. Er gaat wat mis in de communicatie naar een klant. Je duikt in het proces van de applicatie en ontdekt al snel de oorzaak. Dat moeten we snel oplossen. Samen met jouw IT-collega overleg je direct over de beste aanpak. Je legt dit diezelfde middag nog voor aan de compliance officer en eind van de middag is het probleem verholpen. Nog even een laatste check op de gebruikershandleiding van de applicatie die je morgen uitrolt. Zo, dat voelt weer als een functionele werkdag!

Jij lost problemen accuraat op. Herkennen, signaleren en optimaliseren. Zo staan jouw collega’s nooit stil!

Dat is wat jij doet. Als businessanalist vaktechniek bij Grant Thornton.De vacature

Je ondersteunt de praktijk bij het selecteren en implementeren van nieuwe applicaties wanneer dat nodig is. Samen met jouw team sta je altijd klaar voor vragen en wensen uit de business over deze gebruikte applicaties. Je checkt bij veranderwensen altijd de haalbaarheid en functionaliteit voordat je veranderingen aanbrengt of een nieuwe versie uitrolt. Uiteindelijk zorg je voor een duidelijk implementatieplan en communiceer je hier duidelijk over naar de collega’s die hiermee aan de slag gaan. Ook ben je constant bezig met het proactief optimaliseren en doorontwikkelen van deze applicaties. Zo voldoen ze altijd aan de laatste actuele ontwikkelingen.


Hier gaan we vanuit

Ambitie
Gaat het om techniek, dan ben jij altijd opzoek naar innovatieve en creatieve oplossingen. Ken je iets nog niet, dan neem je een sprong in het diepe, totdat je precies weet hoe het zit. Je biedt collega’s graag een functionele werkomgeving. Hierbij staan kwaliteit en efficiëntie altijd bovenaan. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jouw nauwkeurige en analytische blik schrikt niet van de dynamiek binnen onze organisatie. Geen dag is hetzelfde, geen applicatie voor eeuwig. Veranderingen horen er nu eenmaal bij en soms komen die sneller dan je verwacht. Met jouw flexibele instelling is dat geen probleem, jij schudt de oplossingen namelijk zo uit je mouw.

Ervaring
Je hebt hbo- of wo-denkniveau en neemt minimaal drie jaar ervaring mee binnen de accountancy praktijk. Je neemt ook wat kennis en ervaring met pakketten binnen de accountantspraktijk mee en je weet hoe je gebruikers van deze tools moet ondersteunen.


Arbeidsvoorwaarden
 • We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
 • Mogelijkheden tot een goede studieregeling;
 • Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
 • 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen;
 • 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
 • Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk;
 • Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
 • Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.
Over Grant Thornton:

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken (#7) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 62.000 professionals in meer dan 135 landen.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 600+ professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

 • Opgericht in 2007
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in