+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Business Analist - Digitale Overheid Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Business Analist - Digitale Overheid

Functiebeschrijving
Ben jij een gedreven teamspeler die zich graag vastbijt in complexe vraagstukken, analytisch is en graag de brug wilt slaan tussen het ontwikkelingsteam en de business? Dan is dit jouw uitgelezen kans om met ons het verschil te maken voor miljoenen mensen in Nederland en heb jij direct positieve impact op onze samenleving.

Jouw rol in ons team
Als Business Analist werk je mee aan het realiseren en door ontwikkelen van mooie en innovatieve oplossingen voor de Nederlandse overheid en haar “klanten”, de burgers en ondernemers. Je hebt direct contact met alle stakeholders waarbij jij zorgt voor de specificatie, validatie en vastlegging van de functionele wensen in een functioneel ontwerp. Verder valideer, verifieer en analyseer je bevindingen en zorg je ervoor dat het bij het juiste team terecht komt.

Hoe jij ons team versterkt
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen. Je bent een echte teamspeler die pragmatisch, resultaatgericht en klantgericht is. Je bent geordend, stressbestendig en analytisch aangelegd. Daarnaast heb je: Minimaal 3 jaar ervaring als business analist of in een soortgelijke rol, Afgeronde hbo- of wo-opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige richting), Kennis van Scaled Agile Framework, SAFe, Interesse in de ontwikkelingen binnen de digitale overheid, Communicatief sterk in de Nederlandse taal, Je bent woonachtig in Nederland.

Waarom CGI?
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht
Binnen onze Government Digital Services unit, onderdeel van de Government sector, werken we samen met diverse overheidsklanten. Deze klanten staan voor de uitdaging om hun dienstverlening en bedrijfsvoering te transformeren om aan de verwachtingen van burgers en bedrijven te voldoen. CGI versnelt deze transitie door middel van innovatieve strategieën en IT-expertise, in samenwerking met toonaangevende bedrijven wereldwijd.
We richten ons op modernisering van IT-landschappen, privacy en beveiliging, verbetering van digitale dienstverlening, ketenintegratie en administratieve vereenvoudiging om onze klanten te helpen een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte digitale overheid te worden.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Mark Hartman, Director Consulting Services via +31 629070400 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We werken niet samen met externe recruitment partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in