+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.

Business Data Analist - Evides Industriewater B.V Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.533 p/m
 • Pensioenregeling
 

Locatie

Capelle aan den IJssel
 

Vacature in het kort

Speel een belangrijke rol in het verbeteren van de klantbeleving bij een groot waterbedrijf. Je gaat aan de slag met het analyseren van data en het maken van waardevolle inzichten. Samenwerken met collega's is belangrijk om te begrijpen wat er nodig is. Je gebruikt verschillende soorten informatie om rapporten en grafieken te maken. Ook geef je advies aan mensen binnen het bedrijf. Dit werk is bij een bedrijf dat drinkwater levert aan een groot gebied. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een cruciale rol spelen in het optimaliseren van de klantbeleving bij een toonaangevend waterbedrijf? Heb je een passie voor het analyseren van data en het creëren van waardevolle inzichten? Dan is deze vacature bij Evides iets voor jou!


De functie

Je hoofdtaak is het structureren, valideren en analyseren van data om waardevolle inzichten te genereren die de klantbeleving en interne processen verbeteren. Je werkt nauw samen met collega's van de afdeling Klant om de informatiebehoefte vast te stellen en deze te vertalen naar benodigde data en inzichten. Daarnaast verzamel, aggregeer en analyseer je data uit verschillende interne en externe bronnen om rapportages, visualisaties en dashboards te ontwikkelen. Je rapporteert regelmatig aan stakeholders en voorziet hen van gevraagd en ongevraagd advies op basis van jouw analyses.

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, schoon én betrouwbaar drinkwater in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en het zuidwesten van Noord-Brabant. Wij hebben ruim 2.2 miljoen klanten die ons water afnemen.Gevraagd

Ben jij ...
 • Vol enthousiasme, analytisch scherp, sterk in communicatie, gericht op de klant en constructief kritisch?
 • Iemand die initiatief neemt om doelstellingen te verwezenlijken?
 • Iemand die kritisch naar gegevens kijkt en beslissingen wil rechtvaardigen met data? Iemand die gedreven wordt door het bereiken van doelen en anderen graag ondersteunt?
 • Een krachtige communicator die anderen kan overtuigen?
Heb jij ...
 • Een HBO of universitaire achtergrond, bij voorkeur in IT of een exacte discipline zoals informatica, econometrie, wiskunde of natuurkunde.
 • Een sterke motivatie om bij te dragen aan klantgerichte initiatieven.
 • Minstens 3 jaar aan relevante werkervaring, met expertise in data-driven processen en data-analyse.
 • Vaardigheid in SQL, Power BI, Access en Power Apps, met basiskennis van DAX.


Aanbod

Wat wij voor jou doen
 • Je wordt ingedeeld in schaal 9 van de cao Waterbedrijven. Het maximum bruto maandsalaris in deze schaal gebaseerd op een 40-urige werkweek is € 4533,- bruto per maand.
 • Daarnaast ontvang je maandelijks circa 20% aan flexibel arbeidsvoorwaardenbudget. In deze schaal is dit maximaal € 907,-. Je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uitkeren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou! 
 • We bieden uitgebreide ontwikkelmogelijkheden en regelmatige ontwikkelgesprekken om altijd het beste uit jezelf te halen.
 • We hanteren prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, bijdrage voor de fitness, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.
 • We bieden ruim 31 vakantiedagen. Heb je meer vakantiedagen nodig? Dan kan je daar bovengenoemd flexibel arbeidsbudget voor inzetten.
 • Je komt in een fijne werkomgeving waarbij de medewerker voorop staat en we veel waarde hechten aan een gezonde werk-/privébalans.
 • Wij geloven in een divers samengesteld team; waar verschillende visies, inzichten en achtergronden samenkomen en we zo het beste in elkaar naar boven halen. Je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om te zijn wie je bent.


Bedrijfsomschrijving


Wat jij gaat doenJe vertaalt data naar inzichten voor de teams Facturatie en Aansluitingen & Meters binnen de Klantafdeling, waardoor je waarde toevoegt.Je beheert en ontwerpt rapportages in Power BI, Access en Power-App.In samenwerking met de business stel je KPI's en business cases op ter verantwoording van projecten van de operationele teams.Je visualiseert informatie op een begrijpelijke manier en presenteert deze aan de stakeholders.Je hebt een overzicht van het volledige datadomein van de Klantafdeling, waarbij je let op onderlinge afhankelijkheden tussen de afdelingen.Je ontwikkelt datamodellen.Je fungeert als sparringpartner voor rapportages die worden ontwikkeld door de afdeling DataManagement & Analytics op verzoek van de Klantafdeling.Als data steward heb je kennis van de datacatalogus.Je maakt measures in Power BI.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in