+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Business Analyst Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.076 - € 5.069 p/m

Vacature in het kort

Als Business Analyst in Rotterdam werk je samen met een toonaangevende engineeringorganisatie aan innovatieve oplossingen. Je taak is om de wensen en eisen van verschillende projecten te begrijpen en te vertalen. Je speelt een belangrijke rol door technische en niet-technische teams te verbinden en ervoor te zorgen dat iedereen naar hetzelfde doel werkt. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en bij te dragen aan spannende projecten. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Business Analyst in Rotterdam


De functie

Ben jij een Business Analyst die wil bijdragen aan innovatieve engineeringoplossingen? Onze partner, een vooraanstaande engineeringorganisatie in Rotterdam, zoekt een ervaren Business Analyst die gedreven wordt door uitdagingen op het gebied van proces-, systeem- en applicatieontwikkeling. Als Business Analyst ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verhelderen en vertalen van requirements binnen diverse projecten. Je zult fungeren als de brug tussen technische en niet-technische teams en ervoor zorgen dat projectdoelstellingen worden behaald met behulp van stakeholdermanagement en userstories.



Gevraagd

De ideale kandidaat heeft ervaring in functionele analyse en systeemontwikkeling, met kennis van ERP-systemen. Je bent analytisch, zelfstandig en effectief onder druk. Ervaring met stakeholdermanagement, userstories en het opstellen van functionele ontwerpen is essentieel.



Aanbod

Als Business Analyst kun je rekenen op een competitief salaris tussen €4076 en €5069 bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Daarnaast bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je zowel vanuit huis als op kantoor kunt werken. Deze functie is beschikbaar voor zowel 32 als 40 uur per week, waardoor je de flexibiliteit hebt om een optimale werk-privébalans te bereiken.



Bedrijfsomschrijving


Deze organisatie is een vooraanstaande engineeringorganisatie die bekend staat om haar toewijding aan innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Ze geloven in het doorbreken van conventionele grenzen en vinden oplossingen voor complexe uitdagingen binnen de engineeringsector. Hier kan je bijdragen aan projecten die een positieve impact hebben op de samenleving, terwijl je jezelf verder ontwikkelt in een stimulerende werkomgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in