+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Business Analist – Communications Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Business Analist – Communications

Functiebeschrijving
Werk jij graag aan complexe vraagstukken en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij interesse in het snijvlak tussen business en IT? Werken jij met onze klanten mee binnen de (tele)communications branche om de digitale wereld van morgen te creëren?

Jouw rol in ons team
Als Business Analist binnen de communications branche, help je onze klanten hun doelstellingen te realiseren door het uitvoeren van analyse en ontwerpen. Je bent onder meer betrokken bij het inrichten en implementeren van nieuwe IT oplossingen, het reduceren van kosten en risico’s, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de ondersteunende informatiesystemen en data modellen. Je achterhaalt de eisen en wensen van de klant en stelt op een gestructureerde wijze de specificaties op die je uitlegt aan het uitvoerende team. Hierbij denk je mee over de grenzen van je eigen functie. Je communiceert met belanghebbenden en adviseert over de gevolgen van hun eisen en wensen. Je maakt hierbij gebruik van procesmodellen, use cases, user stories, gegevensmodellen en gebruikershandleidingen.

Hoe jij ons team versterkt

Je bent een nieuwsgierige beginnend professional met interesse in IT en de communications sector. Je bent oplossingsgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen. Jij bent proactief en een echte teamspeler die graag samen met het team resultaten behaalt. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
• Kennis van Business analyse rollen zoals Functioneel Ontwerper of Business Proces Analist;
• Kennis van Scrum, DevOps en/of andere vormen van Agile werken;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal

Als Business Analist kom je te werken binnen de communications unit binnen CGI Nederland. Wij zijn een agile team bestaand uit diverse experts, consultants en leiders. Investeren in ons team heeft veel prioriteit. Wij bieden veel trainingsmogelijkheden, team events, organiseren hackathons en events samen met onze klanten. Gezamenlijk werken wij eraan om jouw carrière vorm te geven. Daarnaast ontwikkelen wij oplossingen voor onze klanten en transformeren wij data naar informatie, wij helpen de nieuwe generatie van internet te realiseren waarin AI, 5G en hyperconnectivity belangrijke onderwerpen zijn.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën en trends in Cybersecurity.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan Viktor Karic via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in