+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

BI & Data Analytics Consultant Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Grant Thornton

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Grant Thornton

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van data en analytics als consultant bij Grant Thornton. Je helpt klanten met nieuwe inzichten door datamodellen en dashboards. Samen met een groeiend team werk je aan slimme systemen en de digitalisering van klanten. Je bouwt mee aan een eigen data-analyseplatform en beantwoordt complexe vragen. Grant Thornton biedt niet alleen een passend salaris, maar ook een studieregeling, teamuitjes, en de kans om feestdagen te ruilen. Plus, je kunt kiezen voor een mobiliteitsvergoeding voor duurzaam reizen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Baan jouw weg in ons data oerwoud, als BI & data analytics consultant bij Grant Thornton

De vacature

Met datamodellen en dashboards geef je onze klanten updates en nieuwe inzichten. Ook ondersteun je met de ontwikkeling van slimme systemen accountants met de jaarrekeningcontrole. Je bent onderdeel van het steeds groeiende en prominenter aanwezige data analyticsteam binnen Grant Thornton. Jij helpt klanten met hun digitaliseringsslag en het op verschillende plekken inzetten en implementeren van hun data. Complexe vraagstukken zijn aan de orde van de dag.

Je krijgt de kans om mee te bouwen aan ons eigen data-analyseplatform. Met jouw expertise beantwoord je ook graag de datavraagstukken van andere specialisten (audit, tax en social impact measurement bijvoorbeeld) binnen Grant Thornton. Zowel nationaal als internationaal.


Hier gaan we vanuit

Ambitie
Jij bent constant op zoek naar nieuwe technologien die het verschil maken. Hoe complexer de vraag, hoe meer energie je hiervan krijgt. Jouw doel: jezelf volledig ontplooien op het gebied van BI en data, niet alleen van negen tot vijf. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
De energie die je krijgt van complexe vraagstukken gebruik je bij de heldere communicatie naar jouw collega’s en (internationale) klanten. Je kent geen stress en overzicht behouden is voor jou key.

Ervaring
Jouw hbo- of wo-diploma heb je aangevuld met een dosis Microsoft Power BI en SQL (pre) ervaring. Je bent thuis in financiële processen. Zo weet je waar je over praat met collega’s en klanten.


Arbeidsvoorwaarden
  • Passend salaris op basis van studievoortgang en werkervaring
  • Mogelijkheden tot een goede studieregeling
  • De Grant Thornton Traineegame inclusief een weekend naar Londen om het bedrijf te leren kennen
  • Persoonlijke mentor voor actieve begeleiding
  • 29 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen
  • Mogelijkheid om 3 Christelijke nationale feestdagen in te ruilen voor officiële feestdagen uit eigen cultuur
  • Teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk
  • Winstdelingsregeling gebaseerd op prestatie
  • Mobiliteitsvergoeding die kan worden uitgekeerd of gebruikt kan worden voor duurzame vervoersmiddelen zoals een elektrische auto of een Mobiliteitskaart voor openbaar vervoer
  • Toegang tot de Grant Thornton Academy voor ontwikkeling van kennis en persoonlijke doelen, inclusief trainingen zoals mindfulness of slaapmanagement
Over Grant Thornton:

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken (#7) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 62.000 professionals in meer dan 135 landen.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 600+ professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

  • Opgericht in 2007
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in