+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

End User Support specialist – Global Technology Operations Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

End User Support specialist – Global Technology Operations

Functiebeschrijving
Zie jij het als een uitdaging om de gebruikte automatiseringssystemen bij onze klanten in de lucht te houden door het vinden van innovatieve oplossingen? Ben jij daarbij pas tevreden als onze klant dat ook is?

Jouw rol in ons team
ls End User Support Specialist ben je hét aanspreekpunt voor ICT gerelateerde zaken op locatie, je bent verantwoordelijk voor de directe communicatie met onze klanten (interne en externe) over incidenten of andere verzoeken inzake diverse ICT toepassingen. Je bent een expert op het gebied van de door CGI geleverde diensten en kunt CGI medewerkers en klanten adviseren, ondersteunen of naar het juiste loket verwijzen. Inzetbaarheid op meerdere locaties en 24x7 On Call diensten zijn onderdeel van je functie. Via de CGI medewerker / klant, Servicedesk of Self Service Portal ontvang je incidenten en verzoeken, hierin probeer je direct zelf een oplossing te bieden. Indien je niet zelf kan oplossen speel je het verzoek door naar de juiste oplosgroep. Je neemt eigenaarschap van het probleem en communiceert status en voortgang aan klanten en collegae. Security en compliance zijn essentiële elementen binnen onze beheerorganisatie, als End User Support Specialist speel je een cruciale rol om security voor klanten en medewerkers te waarborgen.

Hoe jij ons team versterkt
We verwachten van jou naast ervaring in je vakgebied eigenaarschap, verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge klantgerichtheid. Je bent specialist in kantoorautomatisering en bijt je vast in een probleem tot het naar tevredenheid opgelost is. Je bent multidisciplinair inzetbaar en komt met vernieuwde en innovatieve ideeën. Je bent breed ontwikkeld en je blijft je verder ontwikkelen. Je enthousiasmeert je collega’s en samen signaleer je belangrijke ontwikkelingen in het ICT-veld en vertaalt deze naar onze diensten. Zo lever je een substantiële bijdrage aan de verbetering van de GTO dienstverlening aan de medewerkers en klanten van CGI. Daarnaast heb je:
• MBO/HBO niveau (doorgroei naar HBO gewenst) met sterke ICT component;
• In bezit van rijbewijs (B);
• In bezit van actuele relevante VOG;
• Microsoft productportfolio (zoals Windows operating systems en Office pakketten)
• Ticket systeem (bijvoorbeeld BMC Remedy (ITSM), Ivanti)
• ITIL V3 gecertificeerd
• Antivirus (bijv. McAfee EPO)
• Productkennis (Encryptie- Bit Locker / PGP)
• Algemene kennis (netwerk) infrastructuur en kantoorautomatisering
• Geen bezwaar tegen 24/7 diensten

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Arjan Hout via 06-1317 5876 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Corporate Recruiter Chris Nikijuluw via 06-204 511 05 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitmentpartijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in