+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Servicedesk medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.247 p/m

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een volgende mooie stap binnen een mooi toonaangevend bedrijf? Dan is dit de baan voor jou!


De functie

Als ICT Servicedesk Medewerker ben je onmisbaar: je helpt en ondersteunt je 1000 collega’s die tegen diverse ICT problemen aanlopen. Denk aan het gebruik van hardware, mobiele- en vaste telefonie, bedrijfsapplicaties en kantoorautomatisering. Jij pakt de meldingen op die binnenkomen via de mail, de telefoon of via Topdesk. Ook help je collega’s die aan de balie komen met hun vraag. Je zorgt ervoor dat je het probleem van de collega goed begrijpt, soms leg je daarvoor contact met de collega; daarna zorg je voor een snelle en correcte behandeling van de vragen en meldingen. Als eigenaar van de melding blijf je deze ook volgen en houdt de collega op de hoogte van de voortgang. Omdat je op alle lagen van de organisatie ondersteunt, van directieleden tot monteur, kan je ook goed inschatten welke melding meer urgentie heeft.

Verder draag je bij aan de kwaliteit van de meldingen in Topdesk en de dienstverlening van de Servicedesk. Ook verzorg je met je collega’s rapportages, en signaleer je wensen van gebruikers om de kwaliteit van de Servicedesk te verbeteren.

Met vier collega’s en een service delivery manager runnen jullie de Servicedesk, die open is van 7.00 uur tot 17.00 uur. Het team organiseert zelf het rooster en er wordt voornamelijk op kantoor gewerkt.

De Servicedesk valt in de het Domein Generieke IT, dat zich bezig houdt met beheren van de IT Infrastructuur: netwerk, datacenter (servers en applicaties), telefonie (vast en mobiel) en werkplek. Dit doen we deels zelf maar we hebben ook een deel van het beheer uitbesteed, waardoor we ook een regie functie vervullen en de leveranciers aansturen.

Ben jij...

iemand die het verschil wil maken?

gemotiveerd om diverse gebruikers te ondersteunen?

iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet jij met je interne klanten op verschillende niveaus te schakelen?

iemand waarbij kwaliteit een vanzelfsprekendheid is?

gedreven om initiatieven te nemen en verbetervoorstellen te doen?

succesvol in samenwerken en iemand die anderen met elkaar in verbinding brengt?Gevraagd

Een mbo-diploma niveau 3 of 4 in ICT, zoals ICT beheerder of medewerker IT Systems and Devices?

Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een Servicedesk omgeving?

Al eerder gewerkt met Windows 10 en 11, Active Directory, TOPdesk, Microsoft Azure, Microsoft Office 365?

Heb jij een actieve en no-nonsense houding en vind je het leuk om mensen te helpen?Aanbod

Max. € 4.247,-Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever, gevestigd in Rotterdam, is een toonaangevende organisatie die zich richt op de vitale processen rondom de winning, distributie en levering van wateroplossingen. Met een sterke focus op digitale transformatie is de organisatie actief betrokken bij een omvangrijke modernisering en vereenvoudiging van het IT-landschap. In deze dynamische omgeving speel jij als Domein Architect een cruciale rol, waarbij je samenwerkt met multidisciplinaire teams en bedrijfsonderdelen om de visie en doelarchitecturen te ontwikkelen die bijdragen aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen. De organisatie staat bekend om haar professionele, flexibele en wendbare teams, waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun expertise en initiatieven te ontplooien. Bij onze opdrachtgever geloven we in een diverse en inclusieve werkomgeving, waar verschillende visies, inzichten en achtergronden samenkomen om het beste in elkaar naar boven te halen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in