+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mijdrecht.

Senior Information Security Consultant Mijdrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij een gespecialiseerd bedrijf in informatiebeveiliging en risicobeheersing is er een kans voor een Senior Information Security Consultant. Het team is klein maar sterk en komt vaak samen om te leren en te groeien. Ze werken met geavanceerde tools en hebben klanten in belangrijke sectoren. Als consultant heb je de vrijheid om je werk vorm te geven. Het bedrijf biedt goede arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, flexibele reiskostenvergoeding en kansen voor persoonlijke groei. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een gewaardeerde klant gevestigd in Mijdrecht, die zich specialiseert in informatiebeveiliging en risicobeheersing, zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Senior Information Security Consultant. Deze klant biedt uitgebreide diensten aan op het gebied van Information Security, business continuity, risicoanalyses en pentesting.

Om proactief risico's te minimaliseren, voert dit bedrijf grondige scans uit op websites om kwetsbaarheden op te sporen, met behulp van geavanceerde tools zoals de Outpost 24 Qualys Top of the Bil scanner. Hun klantenportfolio omvat vooraanstaande organisaties, waaronder het ministerie, universiteiten en diverse andere instellingen in zowel de financiële sector als de publieke sector.

Ondanks dat het een compact team betreft, bestaande uit slechts 3/4 toegewijde consultants, hebben zij een stevige aanwezigheid in Utrecht. Ze komen maandelijks bijeen in een inspirerend bedrijfsverzamelpand om hun inzichten te delen en hun strategie te bespreken.

Op dit moment zijn ze op zoek naar een Senior Information Security Consultant die kan bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. De nieuwe aanwinst zal een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomstige stappen van de organisatie.

Bij deze gerenommeerde organisatie, gespecialiseerd in informatiebeveiliging en risicobeheer, staat een uitdagende functie voor je klaar. Onze expertise strekt zich uit over Information Security, Business Continuity en risicoanalyses in de Azure-cloud en/of AWS Cloud. Bovendien voeren ze grondige risicoanalyses uit voor cloud Software as a Service (SaaS) oplossingen.

Hun toegewijde consultants beschikken over ruime ervaring op het gebied van risicoanalyses en hebben diepgaande kennis en praktijkervaring met Azure en AWS cloudplatforms. Ze begrijpen de complexe IT-processen en voeren met precisie penetratietesten en vulnerability scans uit. In hun werk hanteren ze zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

In de rol van Consultant wordt van je verwacht dat je dienstverlening biedt aan een of meerdere klanten. Vanwege hun relatief bescheiden omvang, bieden ze jou de kans om actief bij te dragen aan het vormgeven van jouw functie. Dit betekent dat je kunt rekenen op een aanzienlijke mate van vrijheid en inspraak in jouw werkzaamheden.


Gevraagd profiel:
  • Je beschikt over een hbo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het vakgebied van consultancy.
  • Je onderscheidt je door uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterke teamgeest.
  • In het bezit zijn van relevante certificaten, zoals SANS, CISSP, CISM, CEH, CCSP, of vergelijkbare certificeringen, is een pluspunt.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal op een hoog niveau, zowel mondeling als schriftelijk.
Arbeidsvoorwaarden:
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling (50:50) om je financiële toekomst veilig te stellen.
  • Ruimte voor een goede balans tussen werk en privé met 25 vrije dagen, met de optie om extra verlofdagen bij te kopen.
  • Flexibele reiskostenvergoedingen, of je nu gebruikmaakt van het openbaar vervoer, jouw eigen vervoer of een leaseauto.
  • Prestatiegerichte variabele beloningen gebaseerd op de uren die je hebt gewerkt.
  • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling via onze studieregeling, waarbij bedrijfsgerelateerde trainingen worden vergoed.
  • De mogelijkheid om waardevolle certificaten te behalen om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mika Tonissen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in