+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Diemen.

Information Security Consultant Diemen

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.500 - € 6.500 p/m
 • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

In Diemen is een unieke organisatie al 31 jaar lang de held in de IT-wereld, strijdend tegen complexe technische problemen. Het team van 40 getalenteerde professionals, bekend als de IT-Avengers, zoekt nieuwe teamleden om hun legendarische werk voort te zetten.

Over de Organisatie: Deze organisatie staat bekend om het transformeren van IT-omgevingen naar het hoogste niveau. Hun klanten zijn grote namen in de randstad, waaronder de top 500, overheidsinstellingen, enterprise bedrijven, oliemaatschappijen en grote telefoniebedrijven. Trots op hun expertise, focussen ze voornamelijk op Azure Aws en Cisco.

De rol van een Information Security Consultant bij deze klant, omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden en uitdagingen. Als Information Security Consultant ben je een cruciale schakel in het veiligstellen en beschermen van de IT-omgevingen van klanten. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van deze rol:

Strategisch Beleid: Je speelt een sleutelrol bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve securitystrategieën voor klanten. Dit omvat het adviseren over tactische en operationele beslissingen met betrekking tot het beveiligingsbeleid. Je identificeert potentiële dreigingen, ontwikkelt preventieve maatregelen en zorgt voor de naleving van relevante beveiligingsnormen.

Analyse en Incidentrespons: Als Security Consultant ben je verantwoordelijk voor het monitoren, analyseren en reageren op actuele dreigingen en incidenten in de IT-omgeving. Je bent in staat om snel en accuraat te handelen bij beveiligingsincidenten en past continue verbeteringen toe op basis van lessons learned.

Samenwerking en Klantrelaties: Als consultant werk je nauw samen met klanten, van de top 500-bedrijven tot overheidsinstanties en grote ondernemingen. Je bouwt sterke relaties op door effectieve communicatie, het begrijpen van hun behoeften en het bieden van passende oplossingen die aansluiten bij hun specifieke IT-omgeving.


Gevraagd profiel:
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Security Consultant;
 • Kennis van ICT-infrastructuur en -architectuur;
 • Certificeringen zoals CISM/CISSP of vergelijkbaar;
 • Expertise in Netwerkbeveiliging;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels;
Arbeidsvoorwaarden:

Aanbod van Arbeidsvoorwaarden: Het salaris is boven marktconform en wordt bewust niet gespecificeerd, zodat iedereen gelijke kansen heeft. Jaarlijks groeit het salaris mee met ervaring. Daarnaast zijn er reiskostenvergoedingen, pensioenvoorzieningen, collectieve verzekeringen, flexibele werktijden en een opleidingsbudget beschikbaar.

Solliciteren: Geïnteresseerd om deel uit te maken van dit team? Neem voor meer info contact op met Mika Tonissen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 06 18 96 37 45. Stuur je CV en motivatiebrief in!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in