+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Information Security Consultant Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een Junior/Medior Information Security Consultant voor een bedrijf in Utrecht. Ze zijn expert in informatiebeveiliging en werken voor belangrijke klanten zoals ministeries en universiteiten. Het team doet veel aan risicoanalyses en pentesting. Je komt terecht in een klein, hecht team van consultants. Ze werken veel met cloudoplossingen en bieden interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de kans om certificaten te halen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een klant van mij, gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in informatiebeveiliging en risicobeheersing, zoek ik nog een Junior/Medior Information Security Consultant. Mijn klant biedt diensten aan op het gebied van Information Security, business continuity, risicoanalyses en pentesting.

Om risico's te beperken, voeren ze scans uit op websites om kwetsbaarheden op te sporen. Ze maken gebruik van de Outpost 24 Qualys Top of the Bil scanner voor dit doel. Hun klantenbestand omvat organisaties zoals het ministerie, universiteiten en andere organisaties in de financiële sector en de publieke sector.

Het is een klein bedrijf bestaande uit 4 consultants. Ze zijn gevestigd in Utrecht en komen maandelijks bijeen in een bedrijfsverzamelpand voor besprekingen en overleg.

Je komt bij een organisatie terecht die gespecialiseerd is in informatiebeveiliging en risicobeheer. Ze bieden diensten op het gebied van Information Security, Business Continuity en risicoanalyses in de Azure-cloud en/of AWS Cloud. Daarnaast voeren ze risicoanalyses uit voor cloud Software as a Service (SaaS) oplossingen.

De consultants die hier werken, hebben ervaring met risicoanalyses, kennis van en ervaring met Azure en AWS cloud, en inzicht in IT-processen. Ze voeren penetratietesten en vulnerability scans uit en werken zowel in het Nederlands als in het Engels.

Het werk kan op projectbasis (Consultancy) worden uitgevoerd, en er zijn functieniveaus variërend van junior tot senior, met salarissen tussen de € 3.000 en € 4.000 voor junioren en € 5.500 voor senioren.


Gevraagd profiel:
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring op het gebied van consultancy;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een echte teamspeler;
  • Je bent in het bezit van relevante certificaten zoals SANS, CISSP, of vergelijkbaar;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in schrift.
Arbeidsvoorwaarden:

Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een pensioenregeling (50:50), 25 vrije dagen (met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen), verschillende reiskostenvergoedingen (ov, eigen vervoer of leaseauto), variabele beloningen op basis van gewerkte uren, studieregelingen waarbij bedrijfsgerelateerde trainingen worden vergoed, en de mogelijkheid om certificaten te behalen.

Neem voor meer informatie contact op met Mika Tonissen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in