+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Cybersecurity Consultant - Banking Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Utrecht
 

Vacatureomschrijving

Senior Cybersecurity Consultant - Banking

Functiebeschrijving
Spreek jij native of near-native Nederlands? Lees dan verder!

Ben jij op zoek naar een senior functie, waarbij jij de cybersecurity architectuur en visie bepaalt en implementeert? Dan ben jij de expert die wij nodig hebben!
Jouw rol in ons team
Als Senior Cybersecurity Consultant maak je deel uit van een gedreven club professionals en een zeer grote internationale toonaangevende cybersecurity practice. Je bent visionair en proactief en hebt zowel een architectuur-blik als een technische hands-on approach bij het aanpakken van security risico’s. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de visie en architecturen in security. Daarbij ondersteun je onze klanten om hun business te beschermen en digitale transformatie-trajecten vorm te geven. Ook help je bij de doorontwikkeling van de cybersecurity proposities.

Hoe jij ons team versterkt
Je bent ambitieus, leergierig, je hebt passie voor alles wat met cybersecurity te maken heeft en je wilt graag bijdragen aan een veiligere samenleving. Je gaat uitdagingen niet uit de weg, bent klantgericht ingesteld en bedenkt out of the box oplossingen.

Daarnaast neem je het volgende mee:
• Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als cybersecurity architect of designer
• Certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging zoals CISSP, CISM, CISA, CRISC
of ISO27001 zijn een pré
• Kennis van IT architectuur, het liefst met de relevante certificaten
• Uitstekende beheersing van Nederlands & Engels
• Je beheerst de DevOps en Agile werkwijze

Waar kom je terecht?
Als Senior Cybersecurity Consultant kom je te werken bij Banking binnen onze sector Financial Services. De bancaire markt biedt een breder speelveld dan ooit tevoren. Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Dit complexe terrein vereist nieuwe zakelijke modellen en innovatieve oplossingen. De bancaire sector is dé plek voor ambitieuze ICT-professionals die willen werken met de nieuwste technologieën. Het is dan ook niet voor niets dat vooruitstrevende trends en technieken zoals Agile/Scrum, DevOps, Big Data, Internet of Things en Cloud computing als eerste in de bancaire sector opduiken. CGI neemt het voortouw in de Nederlandse bankwereld, waar ICT de sleutel is tot concurrentievoordeel. Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen.

Waarom CGI?
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
• Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
• Je werkt met de nieuwste technologieën
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Questions about the position? Ask Mark Jongsma, Director Consulting Services at +31(0)6 53 9721 58 or via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Chris Nikijuluw via + 31 6 204 51 105 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We do not collaborate with external recruitment agencies. Therefore, unsolicited acquisition is not appreciated.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in