+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naarden.

Cyber Security Consultant - ISO27001 Naarden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.500 - € 6.500 p/m (bruto)
 • Auto v/d zaak, Winstdeling
 

Locatie

Naarden
 

Vacature in het kort

Bij ons CyberSecurity-bedrijf, werk je samen met een team van experts die streven naar het beste op het gebied van informatiebeveiliging. Je krijgt de kans om te groeien en je kennis te delen in een inspirerende omgeving. Je helpt klanten met het implementeren van belangrijke beveiligingsnormen. Jouw werk heeft een grote impact op de veiligheid van anderen. We bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook extra s zoals een jaarlijks studiebudget en reismogelijkheden. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een dynamisch CyberSecurity-bedrijf, bestaande uit een team van 35 professionals, zijn we momenteel op zoek naar een gedreven Cyber Security Consultant met expertise in ISO27001. In deze rol krijg je de kans om samen te werken met toegewijde vakgenoten die streven naar uitmuntendheid op het gebied van informatiebeveiliging. We zoeken een professional die klaar is om de uitdagingen aan te gaan die een groeiend bedrijf leuk vinden en geen nummertje willen zijn.

Als Cyber Security Consultant krijg je bij hier de mogelijkheid om je expertise verder te ontwikkelen en deel te nemen aan uitdagende projecten. Je zult werken in een inspirerende omgeving waar jouw ideeën en inzichten worden gerespecteerd en gewaardeerd. Het doel is om een cultuur te cultiveren die gebaseerd is op samenwerking, groei en uitmuntendheid. We zoeken een professional die deze visie deelt en bereid is om zowel zichzelf als ons bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Bij deze organisatie krijg je de kans om een cruciale rol te vervullen in het implementeren van de ISO 27001-norm voor informatiebeveiliging bij onze diverse klanten. Je bent de drijvende kracht achter het opzetten van een effectief managementsysteem dat voldoet aan de strenge ISO-standaarden, en je begeleidt organisaties naar het behalen van hun ISO 27001-certificering.

Naast je rol als implementatiespecialist ben je ook een gewaardeerde kennispartner op het gebied van cybersecurity voor onze klanten. Je deelt niet alleen je expertise, maar je draagt ook bij aan het verbeteren van interne systemen en processen, waardoor je een tastbare impact hebt op de veiligheid van onze klanten.

Je verantwoordelijkheden zijn veelzijdig en uitdagend. Van het opzetten van een Information Security Management System (ISMS) dat perfect aansluit bij de behoeften van de organisatie tot het gestructureerd en gecontroleerd identificeren, evalueren en behandelen van risico's, je speelt een sleutelrol in het veiligstellen van gevoelige informatie.

Met jouw uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ISO 27001 en andere relevante normen en standaarden, voer je interne audits uit om ervoor te zorgen dat het managementsysteem voldoet aan de vereisten. Je communiceert duidelijk en effectief de resultaten en aanbevelingen aan het management, waardoor zij de juiste beslissingen kunnen nemen om de veiligheid te waarborgen.

Als expert in cybersecurity adviseer je onze klanten met betrekking tot best practices en actuele ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging. Je biedt ondersteuning tijdens certificatie-audits uitgevoerd door externe certificerende instanties, en je zorgt ervoor dat onze klanten vol vertrouwen de uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging tegemoet kunnen treden.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een solide academische achtergrond nodig in een relevant vakgebied, zoals Informatietechnologie, Cybersecurity of Informatiebeheer. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, een scherp analytisch vermogen en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 


Gevraagd profiel:
 • Een HBO-werk- en denkniveau.
 • Minstens 4 jaar ervaring in informatiebeveiliging of consultancy. 
 • Kennis van ISO 27001 is verplicht
 • Communicatieve vaardigheden zoals effectief communiceren, verwachtingen managen en belangrijke gesprekstechnieken
   
Arbeidsvoorwaarden:
 • Inspirerende werkomgeving waar kennisdeling centraal staat tussen een team van 30 consultants verspreid over 2 vestigingen in Amsterdam en Utrecht.
 • Salaris tot €6000,- bruto per maand voor Security professionals met minimaal één certificaat
 • Uitdagende opdrachten en projecten met gerenommeerde opdrachtgevers
 • Talrijke mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling
 • Samenwerking met intelligente en gedreven collega's die streven naar uitmuntendheid
 • Flexibele werktijden en een goede balans tussen werk, gezin en reistijd
 • Professionele coaching voor continue groei en ontwikkeling
 • Competitief salaris met de keuze tussen een leaseauto en mobiliteitsbudget
 • Jaarlijks studiebudget van €4000 zonder verplichting tot terugbetaling
 • Extra voordelen zoals reizen naar Toronto en wintersportmogelijkheden
 • Variabele winstuitkering van 25%, waarbij vorig jaar een bedrag van €7.500 werd uitgekeerd

Neem voor meer informatie contact op met Mika Tonissen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in