+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker ICT Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Huisartsenposten Amsterdam

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Huisartsenposten Amsterdam

Gevraagd

 • 32 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior

Aanbod

 • Vast contract
 • 2.633 - € 3.639 p/m
 • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Wij zijn Huisartsenposten Amsterdam, waar we belangrijk werk doen door huisartsenspoedzorg te bieden buiten normale werktijden. We zoeken een nieuwe collega voor onze ICT-afdeling. Je gaat werken aan verschillende taken zoals het beheren van applicaties, helpen van gebruikers, en het oplossen van technische problemen. Er staan leuke projecten op de planning, zoals het gebruiken van nieuwe software en een kantoorverhuizing. Je werkt in een klein team en soms op andere locaties in de stad. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Medewerker ICT
32 uur per week

Wie zijn wij
Huisartsenposten Amsterdam (HpA) is een dynamische organisatie die verantwoordelijk is voor kwalitatief hoogstaande huisartsenspoedzorg ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden. Daartoe zijn vijf huisartsenspoedposten ingesteld bij de vijf ziekenhuizen in de stad en een centrale telefonische triagepost. Wij zijn een ambitieuze zorginstelling waarbij ruim 500 huisartsen zijn aangesloten. Zij worden bijgestaan door ruim 200 doktersassistenten, triagisten, triagisten in opleiding, student-triagisten en frontofficemedewerkers. Per direct zijn wij op zoek naar een medewerker ICT (32 uur).

Dit is de uitdaging die wij je bieden
Op dit moment bestaat onze ICT-afdeling uit een coördinator en een medewerker. We zoeken een nieuwe collega ter aanvulling van dit team vanwege de hoeveelheid werkzaamheden. Het netwerken besteden wel al volledig uit, maar denk verder aan applicatiebeheer, gebruikersondersteuning, (tijdelijke) werkplekinrichting en beheer, advies, voorraadbeheer, registratie en administratie, techniek kantoorlocatie (bijvoorbeeld de toegangsdeuren), vernieuwingsprojecten, onderzoek problemen en incidenten en andere diverse techniek gerelateerde werkzaamheden.

Voor komend jaar staan er meerdere plannen op de ICT-agenda. Onder andere de implementatie van een nieuw softwarepakket en een grote verhuizing van onze kantoorlocatie. We blijven in Amsterdam.

Om alle activiteiten goed uit te kunnen voeren zijn wij op zoek naar een gedreven collega. Je komt te werken in een klein team waar veel onderling wordt afgestemd om alles goed uit te kunnen voeren.

De standaard kantoorwerktijden zijn van 08:30 – 16:30 uur op maandag t/m vrijdag. De standaard werkplek is ons kantoor op de Hoogte Kadijk 143 in Amsterdam. Dit is tevens de locatie van de telefonische triagepost. Gezien de aard van de werkzaamheden kan het ook voorkomen dat je naar één van de huisartsenspoedposten in de stad moet.

Een 4-daagse werkweek is het uitgangspunt, waarbij de voorkeur voor de vaste vrije dag de woensdag is. In overleg bespreekbaar.

Gevraagd

Jouw profiel
 • Kennis en ervaring op mbo-niveau, bij voorkeur richting ICT/Informatica.
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband.
 • Goed kunnen communiceren met eindgebruiker.
 • Oplossingsgericht kunnen denken en werken.
 • Technisch vaardig en stressbestendig.
 • Mobiel om je te verplaatsen naar de huisartsenspoedposten in de stad.
Ons aanbod
Een zelfstandige functie in een klein en hecht team bij een prachtige organisatie met een maatschappelijk karakter. Daarnaast bieden wij:
 • Een functie voor 32 uur per week per direct.
 • Bij aanvang een dienstverband voor één jaar met de intentie tot een contract van onbepaalde tijd.
 • Een salaris van minimaal € 2.633,- en maximaal € 3.639,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (schaal 5 cao Huisartsenzorg). Cao-verhoging van 2,5% per 1 november 2024 in het vooruitzicht.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Onbeperkt toegang tot een online leerplatform t.b.v. persoonlijke ontwikkeling.
Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd? Klik op het sollicitatieformulier op onze website en stuur ons je korte motivatie en CV. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gespreksrondes.

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanbod

Heb jij kennis en ervaring bij voorkeur richting ICT/ Informatica en wil jij een zelfstandige functie in een klein en hecht team bij een prachtige organisatie met een maatschappelijk karakter? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in