+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.

Als Test Engineer Nederland duurzamer maken Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een kundige Test Engineer en wil je met jouw expertise een grote rol spelen in het verduurzamen van Nederland? Dan is dit een uitgelezen kans. Deze organisatie in Zeist is namelijk op zoek naar meerdere Test Engineers ter uitbreiding van haar teams. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzamelen en verwerken van data naar rapportages en applicaties ten behoeve van het optimaliseren van de energietransitie. Dat betekent dat je met jouw input de wereld een stukje groener maakt en de maatschappij een stukje mooier.

Als Test Engineer kom je te werken in één van de bijna 25 DevOps teams die het bedrijf rijk is. Ze hebben meerdere Testing posities openstaan en ze kijken dan ook graag met jou gericht naar jouw ervaring, wensen en ambities om zo de beste match te maken met het juiste IT-team. Hiervoor hebben ze een zogenaamde 'Happiness Officer' in dienst die samen met jou gaat kijken naar dé ideale functie; zowel voor nu als voor in de toekomst. De cultuur is heel open en transparant, de IT'ers zijn sociaal en houden er van om ook af en toe bij het koffieapparaat een praatje te maken. Niet alleen om te praten over het weekend, maar ook om kennis te delen en van elkaar te leren. Betrokken, sociale en bevlogen tech-savvy mensen met een gemiddelde leeftijd rond de 35 jaar oud, is het beste hoe je dit bedrijf kunt omschrijven. Ze werken samen in een prachtig en modern pand waar je overigens maximaal 2 keer per week hoeft te zijn. Voor de overige dagen hebben ze het hybride werken omarmd en dat betekent dat het collega's ook van diverse delen van het land hierheen komen om samen te werken.

Als Test Engineer word je onderdeel van 1 van de DevOps teams binnen het bedrijf. Je bent betrokken bij het waarborgen van de kwaliteit, zowel op operationeel als op strategisch vlak. Dat betekent dat je aan de slag gaat met het (mede) opzetten van de testplannen, het ontwerpen van de testomgeving en de daadwerkelijke testuitvoer. Hierbij houd je sterk rekening met de wensen van de interne klant, breng je risico's in kaart en kun je gericht adviezen geven welke je logischerwijs nauwkeurig documenteert.

Momenteel hebben ze dus diverse openstaande Testing posities binnen diverse teams wat inhoudt dat ze gericht kijken welk team het beste aansluit bij jouw profiel. 1 ding wat zeker is, is dat je steevast werkt met de nieuwste technieken en dat test automation eveneens onderdeel van jouw takenpakket is. Binnen het ene team is test automation al enkele jaren de standaard, bij sommige teams staat het echter pas in de kinderschoenen en ben je dus juist vanaf het prille begin betrokken bij het opzetten en uitrollen van dit fenomeen. Ze zoeken dan ook testers die 'futureproof' (willen) zijn en dat betekent dat technische kennis en affiniteit van belang is. Werken in de Cloud, integreren van testen in een CI/CD pipeline, het testen van API's en databases... Het is een greep uit de technische uitdagingen binnen dit gerenommeerde bedrijf!


Gevraagd profiel:

- Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met afgeronde studie richting Informatica;
- Indien geen IT component aanwezig in studie, bewezen affiniteit met IT is vereist;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen;
- Je hebt kennis van testmethodieken TMap / ISTQB (bij voorkeur icm certificaten);
- Kennis van een programmeertaal is een grote plus;
- Je bent communicatief vaardig, analytisch sterk, sociaal en betrokken;
- Je spreekt en schrijft goed Nederlands.


Arbeidsvoorwaarden:

Naast de mooie technische uitdaging, zijn ook de arbeidsvoorwaarden zeer goed.

Zo ontvang je:
- een salaris tot 5800 euro bruto per maand;
- mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
- hybride werken: maximaal 2 dagen per week op kantoor;
- een op jouw wensen afgestemd carrierepad voor een gouden toekomst!
- reiskostenvergoeding;
- korting op verzekeringen;
- goed pensioen;
- 30 vakantiedagen etc..

Al met al een zeer mooie en uitdagende functie bij een bedrijf met een hoog maatschappelijk karakter.
Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvang ik graag je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen / opmerkingen bel 06-15490856.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in