+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Test Engineer - Energietransitie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

In deze functie als Test Engineer speel je een belangrijke rol in het verduurzamen van Nederland. Je komt te werken in een team dat zich inzet voor de energietransitie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzamelen en verwerken van data. Je werkt in een modern kantoor en kunt deels vanuit huis werken. Het team is sociaal en houdt van kennis delen. Je krijgt een goede salaris, een mobiliteitsbudget voor een leaseauto of extra geld, een laptop en telefoon van de zaak, en pensioenopbouw. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een kundige Test Engineer en wil je met jouw expertise een grote rol spelen in het verduurzamen van Nederland? Dan is dit een uitgelezen kans. Deze organisatie is namelijk op zoek naar zeker twee Test Engineers ter uitbreiding van haar teams. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzamelen en verwerken van data naar rapportages en applicaties ten behoeve van het optimaliseren van de energietransitie. Dat betekent dat je met jouw input de wereld een stukje groener maakt en de maatschappij een stukje mooier.

Als Test Engineer kom je te werken in één van de bijna 25 DevOps teams die het bedrijf rijk is. Ze hebben meerdere posities openstaan en ze kijken dan ook graag met jou gericht naar jouw ervaring, wensen en ambities om zo de beste match te maken met het juiste IT-team. Hiervoor hebben ze een zogenaamde 'Happiness Officer' in dienst die samen met jou gaat kijken naar dé ideale functie; zowel voor nu als voor in de toekomst. De cultuur is heel open en transparant, de IT'ers zijn sociaal en houden er van om ook af en toe bij het koffieapparaat een praatje te maken. Niet alleen om te praten over het weekend, maar ook om kennis te delen en van elkaar te leren. Betrokken, sociale en bevlogen tech-savvy mensen met een gemiddelde leeftijd rond de 35 jaar oud, is het beste hoe je dit bedrijf kunt omschrijven. Ze werken samen in een prachtig en modern pand waar je overigens maximaal 2 keer per week hoeft te zijn. Voor de overige dagen hebben ze het hybride werken omarmd en dat betekent dat het collega's ook van diverse delen van het land hierheen komen om samen te werken.

Als tester word je onderdeel van 1 van de meerdere Agile Scrum teams. Ieder team heeft zijn eigen specialisme en zijn eigen product dat volledig geoptimaliseerd dient te worden. Je werkt samen met meerdere developers, maar binnen het Scrumteam ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de testing werkzaamheden. Je krijgt voldoende mogelijkheden om te sparren met je developers en andere testers binnen de organisatie, maar een stuk verantwoordelijkheid en zelfstandigheid is wel vereist. Dat betekent ook dat je zelf de strategie kunt uitstippelen en deze kunt vertalen naar testscripts. De focus ligt op de technische kant van testing met onder meer test automation; de basis is reeds aanwezig en aan jou de taak om deze verder uit te breiden. Innovatie viert hier hoogtij en dat betekent ook dat er steevast gewerkt wordt met de moderne technieken binnen testing land. Welke dat precies zijn, is deels afhankelijk van het team waarin je terechtkomt, maar je kunt onder aan de slag dus met geautomatiseerd testen en eventueel ook met API-testing, werken binnen de Azure cloud, testen van backend systemen en webapplicaties. 


Gevraagd profiel:
  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als software tester.
  • Je hebt ervaring met TMap / ISTQB (bij voorkeur i.c.m. certificaat).
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen (welke tool maakt niet uit).
  • Je bent communicatief vaardig, analytisch vaardig en hebt een passie voor het vak.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden:

Naast een technisch uitdagende baan binnen een branche waarin je veel betekent voor het verduurzamen van het klimaat, ontvang je ook prima arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tussen de 4000 en 5500 euro per maand afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Een mobiliteitsbudget welke je kunt gebruiken om een leaseauto aan te schaffen óf je kunt dit elke maand bruto uit laten betalen bovenop je riante maandsalaris
  • 29 vakantiedagen
  • Pensioenopbouw
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Een gezellig en professioneel team
  • Een technisch uitdagende functie met tal van doorgroeimogelijkheden.

Klinkt dit als een mooie volgende stap in jouw carrière, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:
Tim Vonk via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-15490856

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in