+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Software tester binnen Mendix domein! Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.500 - € 5.000 p/m
 • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Voor een goede klant van mij met toonaangevende (inter)nationale opdrachtgevers ben ik op zoek naar gemotiveerde testers met ervaring in het Mendix domein. Deze organisatie, welke zeer kort geleden het aantal van 100 werknemers is gepasseerd, is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van krachtige bedrijfsoplossingen.  Dit doen zij onder andere voor grote bekende organisaties die zowel landelijk als over de grens bekend zijn. Momenteel zijn ze echter hun werkveld aan het verbreden en zijn ze o.a. de wereld van Low Code ingestapt. Zo hebben ze testers met een specialisme richting Salesforce, OutSystems en dus ook Mendix.

De organisatie heeft een zeer platte organisatiestructuur met een informele en open cultuur. Binnen deze organisatie zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en zijn er veel opleidingsmogelijkheden. Verder ziet deze organisatie haar werknemers als ambassadeurs van onder andere haar imago en de kwaliteitsnorm welke ze graag uit willen dragen, happy employees make happy customers! En dat heeft natuurlijk ook zijn uitwerking op de arbeidsvoorwaarden welke binnen dit bedrijf aantrekkelijk te noemen zijn.

Als test professional zul je ingezet worden op uitdagende en interessante testing vraagstukken. Gezien de huidige vraag van de markt, zal dat zijn binnen het Mendix domein. De organisatie heeft namelijk een steeds groter wordend netwerk van bedrijven waar er met dit low-code platform gewerkt wordt. Het bedrijf heeft recent ook een investeerder aangetrokken die er voor wil zorgen dat het bedrijf het nummer 1 Mendix-test bedrijf van Nederland wordt! Dat betekent dat ze veel zullen investeren in groei, kennisdeling en ontwikkeling zónder hun persoonlijke, down-to-earth karakter te verliezen. 

Als Mendix Testconsultant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse testing-werkzaamheden bij verschillende klanten. Je wordt ingezet op (complexe) testtrajecten bij klanten die gebruik maken van Mendix, in combinatie met andere systemen. Je uiteindelijke doel is een tevreden klant. Er wordt dan ook verwacht dat jij naast je rol niet bang bent om uit je 'comfortzone' te treden en mee te denken met de klant.

Belangrijke competenties om te hebben voor deze rol zijn:

 • Kennis en ervaring met het analyseren van bedrijfsprocessen op testingvlak;
 • Consultancy vaardigheden
 • Intrinsieke motivatie voor een optimale klanttevredenheid

Aangezien de Mendix momenteel groeiende is, ligt er ook een rol voor je in het verschiet waarbij je betrokken kan zijn bij het vergroten van de Mendix tak binnen de organisatie. Ze hebben namelijk diverse interne takken; QA engineers, test automation engineers etc.. Zo kan je bijvoorbeeld ook uitgroeien tot Business Unit Manager van de Mendix tak, mits je daar natuurlijk zelf interesse in hebt. Dat is typerend voor de organisatie; ze denken graag met je mee om jou op een optimale wijze te laten groeien.


Gevraagd profiel:
 • Je moet minimaal beschikken over hbo-werk- en -denkniveau.;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als tester;
 • Ervaring in het Mendix domein is een pre;
 • Je bent proactief, communicatief sterk;
 • Bij voorkeur beschik je over testcertificaten;
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden binnen deze onderneming zijn erg goed.
Zo krijg je een boven marktconform salaris, is er een interessante bonusregeling van kracht en is ook een lease auto mogelijk.

Tevens zijn zaken als pensioen en ziektekostenverzekering ook goed geregeld.
Verder zijn er veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en wordt er alles aan gedaan om de werknemer tevreden te stellen.
Deze werkgever is er namelijk van overtuigd dat wanneer hun eigen medewerkers tevreden zijn, deze positieve energie wordt overgebracht naar de klant!

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Tim Vonk op telefoonnummer:  +31 (0)6 154 908 56.
Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in