+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Mendix Developer - Traineeship - HBO/WO - Dutch Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.700 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Voor een klant in de omgeving van Hilversum zoeken we Mendix trainees. In deze rol leer je niet alleen alles over Mendix, maar werk je ook aan je persoonlijke skills. Je gaat aan de slag met modelgedreven ontwikkeling, waardoor je op een visuele manier software bouwt. Dit is perfect als je van ontwikkelen houdt maar ook je communicatieve vaardigheden wil inzetten. Je krijgt de kans om te groeien en veel te leren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor mijn goede klant in de omgeving van Hilversum ben ik op zoek naar Mendix trainees. Heb jij jouw wo of hbo te pakken en ben je op zoek naar de kans voor jou om meters te gaan maken in je loopbaan? Dan is dit je kans.

Binnen deze organisatie zul je alle fijne kneepjes van het vak aangeleerd krijgen. Zodra je deze fijne kneepjes door hebt, kan je aan de slag gaan bij 1 van de partners. Dit zijn grote bedrijven, wat ervoor zorgt dat je direct in een omgeving terecht komt vol mogelijkheden en groeikansen.

Dit bedrijf zal er niet alleen voor zorgen dat jij een expert wordt op Mendix vlak, maar ook dat jij als persoon stappen kan maken. Zo gaan ze veel trainingen geven om jouw soft skills op te schroeven. Op deze manier weet je dadelijk technisch je mannetje te staan, maar zul je ook op communicatief vlak behoren tot een van de beste.

Als je een developer bent, maar merk je dat je wat visueler ingesteld bent en dat je wat meer gebruik wil maken van je communicatieve vaardigheden, dan is deze traineeship perfect voor jou. Ervaring met programmeren en databases is namelijk wel een vereiste, maar je zult hier op een andere manier mee an de slag gaan.

Zo zul je aan de slag gaan met modelgedreven ontwikkeling, waardoor je op een visuele manier componenten bij elkaar slepen om zo de frontend bij elkaar te klikken. Om de backend te bepalen ga je op, dezelfde visuele wijze, business flow bepalen. Zo zorg je ervoor dat je de nodige bedrijfsprocessen kunt definiëren, zonder dat hier veel programmeren aan te pas komt. Programmeren is wel hier en daar nodig, daarom is kennis hiervan wel echt een must.


Gevraagd profiel:
  • Een hbo- of wo-diploma;
  • Ervaring met development en kennis van databases;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief goed.
Arbeidsvoorwaarden:
  • Een salaris tussen de € 2.700,- en € 3.400,-;
  • Een inspirerende werkplek in de omgeving van Hilversum;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Klinkt dit als een rol voor jou? Stuur dan jouw cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel met vragen naar 06 343 229 68

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in