+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.

Testspecialist binnen SAP Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • Auto v/d zaak, Laptop, Opleidingsbudget, Telefoon v/d zaak
 

Locatie

Tiel
 

Vacature in het kort

Bij dit bedrijf werk je in een team dat helemaal draait om testen in SAP. Je kiest zelf aan welke projecten je werkt, zodat je altijd doet wat je leuk vindt. Je krijgt hulp om je carrière te plannen en te groeien. Hier kun je niet alleen testen, maar ook coördineren of managen. Ze zorgen dat je kennis altijd up-to-date is met trainingen. Je werkt in een fijne sfeer waar ze jouw wensen belangrijk vinden. Plus, je krijgt een leaseauto, laptop, telefoon, en onbeperkt opleidingsbudget.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een software tester, testcoördinator of testmanager met een focus binnen het SAP-domein, dan wil jij werken bij dit bedrijf!

Mijn klant is een organisatie dat zich puur richt op het uitvoeren van mooie projecten binnen de wereld van SAP. De organisatie bestaat uit zo'n 30 personen en dit zijn alleen maar mensen actief binnen de testing wereld. Wegens het feit dat ze zich alleen richten op Testing en op SAP, zijn ze een bekende naam geworden binnen dit domein en werken ze uitsluitend voor toonaangevende opdrachtgevers. Gezien hun netwerk heb je ook vaak de mogelijkheid om te kiezen uit opdrachtgevers zodat je alleen maar werkt aan en voor projecten die jou volledig aanspreken! Zo krijg je onder andere een loopbaanbegeleider intern waarmee je in gesprek gaat om jouw wensen, eisen en ambities in kaart te brengen, zodat jouw persoonlijke voorkeuren steevast voorop staan. Zowel nu als voor in de toekomst. 

Binnen het bedrijf focussen ze zich dus uitsluitend op de testing wereld, iets wat ze uniek maakt binnen de consultancy wereld. Daarnaast is het zeer bijzonder dat ze drie type functies in de aanbieding hebben; die van uitvoerend tester, testcoördinator of van testmanager. In de praktijk houdt het hier in dat je vaak een dubbelrol vertolkt want ze vinden het wel van belang dat je als testcoördinator of testmanager de aansluiting met de techniek blijft houden en dus eventueel ook uitvoerend je steentje bij kan dragen in projecten. Zo krijg je ook alle mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen, zodat jouw kennis van testing en de bijbehorende tooling constant up-to-date is. Dit alles gebeurt in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer waar veel respect is voor jouw wensen en werk- en privébalans. Zoals gezegd vindt het leeuwendeel van de projecten plaats binnen SAP, maar het kan ook voorkomen, mits je dat dus zelf wil, dat je je buiten dit domein begeeft. Bijvoorbeeld in Salesforce. Dit gebeurt echter volledig in samenspraak met jou. 


Gevraagd profiel:
 • Je hebt een hbo of wo-diploma.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als tester.
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van certificering of anders bereid dit te behalen.
 • Ervaring binnen het SAP-domein is een grote plus.
 • Je bent assertief, communicatief vaardig, ambitieus.
 • Je hebt een passie voor Testing.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden:

Je komt te werken voor een pure testorganisatie met een schat aan interessante (SAP-)projecten.
Er is sprake van veel kennisdeling en samenwerking met de andere testers binnen de organisatie.

Naast een prima salaris (tot 5500 euro bruto per maand), ontvang je o.a. een leaseauto/mobiliteitsbudget, laptop en telefoon van de zaak, onbeperkt opleidingsbudget, ruimte om certificaten te behalen, een gezonde werk- en privébalans etc.

Heb jij interesse in deze mooie uitdaging?
Dan ontvang ik graag je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of contacteer Tim Vonk via 0615490856

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in