+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Vice President Consulting Services – Social Security & Health Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Vice President Consulting Services – Social Security & Health

Functiebeschrijving
Als Vice President Consulting Services (VPCS) bij CGI krijg je de volledige P&L-verantwoordelijkheid voor onze unit Social Security & Health. Je bent met name verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie, leiding en het ontwikkelen van deze unit.

Ben jij een inspirerende leider die bekend is met de publieke sector, en die de kansen goed weet te vertalen en toe te passen in waarde-toevoegende oplossingen voor onze klanten? Dan maken wij graag kennis!

Wat ga je doen?
Als Vice President Consulting Services (VPCS) ben jij eindverantwoordelijk voor de strategische positionering van de unit binnen de overheidssector. Je bent volledig verantwoordelijk voor de business development, de levering en de professionals die deel uitmaken van de unit. Door het ondernemerschap binnen CGI zijn de klanten verzekerd van een optimale bediening, kun je medewerkers motiveren en binden en houden we de organisatie eenvoudig.

Jij bent kortom een ondernemende persoon, die de marktpositie van CGI binnen deze klantengroep van Sociale Zekerheid en Zorg verder kan ontwikkelen en beseft dat dit alleen bereikt kan worden door bevlogen en betrokken, hoogopgeleide professionals. Je weet dan ook perfect je aandacht te verdelen tussen het behalen van resultaten, betrokkenheid en kwaliteit. Je bent inspirerend, toegankelijk, staat open voor tegenspraak en goede ideeën, bent in staat te verbinden en met het team het resultaat neer te zetten.

Als VPCS geef je leiding aan een managementteam van 4 tot 5 Directors, die ieder verantwoordelijk zijn voor levering en business development voor gedefinieerde klanten en oplossingen. Elke Director heeft ongeveer 15 à 20 vakspecialisten in diens team. Dus in totaal stuur je een team aan van zo’n 50-60 collega’s. Je maakt onderdeel uit van het managementteam van de sector Government.

Wat breng je mee?
Wij verwachten van jou als VPCS dat je jouw sterke leiderschapskwaliteiten weet te combineren met kennis en netwerk in de overheidssector, om te komen tot waarde-toevoegende ICT-dienstverlening. Je hebt ruime ervaring met het verkopen en zeker ook het leveren van business- en IT-oplossingen. Je hebt kennis van publieke organisaties en zorg, maar bent niet per se de expert. Je bent een echte people manager én teamspeler die anderen gemakkelijk voor jouw ideeën weet te enthousiasmeren. Je bent in staat vanuit het samenbrengen van nieuwe ideeën mede richting te geven aan de visie van de organisatie. Je bent proactief, doelgericht, behaalt graag resultaten samen met je team en kunt goed luisteren. Jij weet bovendien verschillende generaties met elkaar te verbinden.

Verder vragen we van je:
• Een afgeronde HBO/WO-opleiding;
• Meer dan 10 jaar kennis en ervaring als manager op commercieel of operationeel gebied;
• Kennis van de overheid- en zorgsector en de belangrijkste stakeholders, en je hebt daar een duidelijke visie op;
• Ervaring met het opbouwen en onderhouden van relaties met senior stakeholders op C-level, bij voorkeur in de centrale overheid;
• Inspirerend leiderschap waarmee je een succesvol en gedreven team weet te realiseren en uit te bouwen;
• Uitstekende financiële en commerciële vaardigheden waarmee je in staat bent te sturen op resultaat (KPI’s) en om winkansen in offertes te vergroten;
• Een sterke focus op de overheidssector en IT;
• Een pragmatische werkhouding gericht op resultaat;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige en diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Waar kom je terecht?
CGI is een van ’s werelds grootste ICT-bedrijven, waarbij onze mensen Nederland draaiende houden. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven, wij werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Specifiek de sector Government is de spil bij het in beweging houden van Nederland. Onze kennis ondersteunt onze klanten om succesvol te zijn en in de snel veranderende wereld van nu te profiteren van de mogelijkheden van technologie en data.

De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken. Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol. CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers. Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van hun eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen, waarbij je een stempel weet te drukken op onze activiteiten binnen de Overheid. Een leidende rol in ons CGI-verhaal.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo verantwoordelijkheid snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Wilco Riemersma (Sector Lead Government) via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in