+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijen.

Externe Support Engineer Rijen

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Global-e ICT solutions

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Global-e ICT solutions

Gevraagd

 • 40 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?
Wegens uitbereiding zijn wij op zoek naar een externe support engineer. Als externe support engineer ben jij de rots in de branding voor klant én collega. Want dankzij jouw brede expertise op ICT gebied en jouw drijfveer de ander goed te willen helpen, los je problemen en verstoringen snel en vakkundig op. Heb jij enkele jaren ervaring als allround ICT helpdesk medewerker en wil jij werken in een open werkomgeving waar jouw bijdrage gewaardeerd wordt en waar er ook aandacht is voor jou? Lees dan verder. Wij komen graag met jou in contact.

Je komt te werken in een moderne, open kantoorruimte binnen een team van 4 directe support collega's. Samen zijn jullie 100% bereikbaar voor de klant. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen via tickets. Je krijgt te maken met allerlei voorkomende storingen, problemen, aanpassingen (RFC) en technische vragen welke betrekking kunnen hebben op ons gehele aanbod van diensten. Complexere vraagstukken zullen aan jou doorgezet worden. Dit zijn vraagstukken waarbij een oplossing niet direct voor de hand ligt en waar meer tijd nodig is om tot een gedegen oplossing te komen. Deze pak je zoveel mogelijk zelf op qua onderzoek, analyse en het oplossen van problemen. Op die manier leer jij zelf ook het meest en ontwikkel jij je tot een specialist in jouw vakgebied. Belangrijk voor de overdracht naar andere disciplines is dat jij de tickets steeds actueel houdt en zorgt voor een heldere, consequente documentatie zodat voor iedereen duidelijk is wat er is besproken of gedaan en wat de status is.

Daarnaast zul je ook ingezet worden bij klanten. Met jouw kennis ondersteun je klanten op locatie. Het is dan ook van belang dat je zelfstandig en klantgericht kunt werken. Je zult soms op vaste basis bij klanten werken, maar je zult ook ingepland worden voor ad-hoc werkzaamheden bij onze klanten. Dit kunnen vernieuwingen en/of uitbreidingen zijn in het netwerk van de klant, maar ook het oplossen van problemen. Je speelt direct in op de ontwikkelingen/behoeften binnen de organisatie door praktische en functionele oplossingen voor de klant te bedenken. Het persoonlijk contact tussen onze medewerkers en de klant is voor beide partijen van grote waarde.

Gevraagd

Wat breng je mee?
Onze ideale nieuwe collega omschrijft zichzelf als iemand die de klant snel en vakkundig wil helpen. Jij beschikt al over de juiste kennis maar je wilt je graag blijven ontwikkelen. Dit doe je door zelf dingen uit te zoeken, je te blijven bijscholen en de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet te volgen. Je beschikt over:
 • Een afgeronde MBO4-opleiding ICT beheer
 • Relevante certificeringen: Microsoft Fundamentals, MD-100, MD-101, MS-100, MS-101, AZ800 of vergelijkbaar
 • Kennis en ervaring met VMware en Veeam is een pré
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede communicatieve vaardigheden (je brengt ICT gerelateerde zaken in begrijpelijke taal over en pas je aan op de gesprekspartner, van digibeet tot specialist)
 • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen waardoor je snel tot de kern doordringt
Daarbij heb je een drijfveer de klant bruikbare oplossingen aan te willen reiken die in 1 keer goed zijn. Je gaat daarom systematisch te werk en doet geen aannames. Dit komt terug in jouw communicatiestijl, want jij vraagt goed uit, zegt wat je gaat doen en laat zien wat je gedaan hebt. Hierdoor win je snel het vertrouwen van de klant én jouw collega's. Uiteraard heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en goede omgangsvormen. Bij voorkeur ben je woonachtig binnen de regio Breda – Tilburg.

Aanbod

Jouw afdeling
De afdeling Support & Control is het eerste aanspreekpunt van de klant voor het hele dienstenaanbod van Global-e. Alle voorkomende vragen, storingen en problemen komen hier binnen. Dit varieert van het aanmaken van nieuwe gebruikers in traditionele on-premise serveromgevingen tot het ondersteunen van een klant na de migratie naar Microsoft 365 (door de afdeling projects). Direct bij binnenkomst maakt de afdeling een inschatting van de benodigde vorm van dienstverlening evenals de complexiteit, urgentie en impact van de melding of vraag. Op dit moment hebben we ruimte voor een collega die onze klanten (en collega's) kan voorzien van advies op wat meer complexere incidenten. En een collega die graag ook buiten de deur is en het klantcontact opzoekt.

Wat bieden wij jou?
Als je bij ons in dienst treedt, is dat met dezelfde intentie als hoe wij de samenwerking met onze klanten willen aangaan: langdurig, persoonlijk en met een professionele basis. We bieden je een baan met veel vrijheid en eigen regie. Het salaris is passend bij jouw werkervaring en senioriteit en qua arbeidsvoorwaarden wordt er goed voor je gezorgd.
Je komt te werken in een fijn team in een moderne, open werkomgeving. We ondersteunen jou actief in jouw verdere ontwikkeling en kennisverbreding. Ons nieuwe kantoorpand heeft een grote keuken, een prachtige voetbaltafel, vrijdagmiddagborrels en andere gezamenlijke activiteiten.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaand profiel en ben jij nieuwsgierig geworden hoe het is om bij Global-e te werken? Maak dan je interesse kenbaar door een e-mail met je CV en motivatie te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0161 888 888. Een voorwaarde om bij Global-e in dienst te komen, is dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in