7 toonaangevende ICT-evenementen in 2019

7 toonaangevende ICT-evenementen in 2019
Developer, HR-manager, ingenieur of directeur; voor elk type ICT'er een evenement. Binnen ieder marktsegment worden keynote speeches, break-outs en/of on-stage meetings georganiseerd. Welke toonaangevende ICT-evenementen/events ga jij in 2019 bezoeken?

Welke events zijn interessant om te bezoeken?

Welke IT-evenementen zijn voor jou van meerwaarde? Of: welk ICT-event is relevant voor jouw onderneming en personeel? De ene keer is een bezoek nuttig voor de technicus (bijv. een developer), de andere keer voor de HR-manager. Voor elke specialist wat wils. Welk evenement ga jij in 2019 bezoeken?

1. SEN Symposium

Software Engineering Nederland (SEN) is het nationale symposium voor researchers op het gebied van software engineering. De vijfde editie wordt gehouden op 1 februari 2019, in het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI). Op het forum worden resultaten uitgewisseld en nieuwe onderzoeksrichtingen besproken. Houd deze pagina in de gaten voor updates over sprekers en het programma.

00ac19c981f99760a441527195fb283c52cd16986ee3e730.jpg

2. Ignite

Microsoft Ignite The Tour is bedoeld voor developers en tech-professionals van 18 jaar en ouder. Verzamel de laatste inzichten en best practices over cloud development, data, ICT en business intelligence. Microsoft Ignite The Tour Amsterdam vindt plaats op 20 en 21 maart 2019 in de RAI.

3. Emerce Recruitment 2019

Ben je IT-recruiter? Bezoek expert-sessies over onderwerpen zoals sourcing, tooling, campaigning, en/of personeelsschaarste op Emerce Recruitment 2019. Vergroot je kennis over innovatie in online recruitment en laat je inspireren door 35 (internationale) sprekers en panels-on-stage. Emerce Recruitment 2019 vindt plaats op 4 april 2019. Bekijk meer evenementen op emerce.nl.

4. Techorama

Ieder jaar komen zo'n 1500 ontwikkelaars, ICT-professionals en SharePoint-specialisten samen op Techorama. De volgende editie van deze internationale technologieconferentie wordt op 20, 21 en 22 mei 2019 gehouden in Kinepolis Antwerpen (BE). De eerste Nederlandse editie vond plaats op 1 oktober jongstleden, editie 2019 is op het moment van schrijven nog niet aangekondigd.

5. J-Spring 2019

Op 29 mei 2019 organiseert NLJUG (Nederlandse Java User Group) J-Spring: de grootste Java-conferentie van Nederland. Hoe het programma in Tivoli Vredenburg in Utrecht eruitziet is op het moment van schrijven nog onbekend. Niet getreurd, deze impressie van J-Sping 2018 geeft je alvast een goed idee. Kun je niet op 29 mei? Bezoek dan het vergelijkbare J-Fall, later in het jaar.

6. GOTO Amsterdam

GOTO is een conferentie van developers voor developers. Op 17 tot en met 20 juni 2019 spreken vernieuwers en thought leaders over onder andere beveiliging, inclusiviteit, machine learning, microservices, programmeertalen en quantum computing. Bekijk alle onderwerpen. Nieuwsgierig? Bekijk video's van GOTO 2018.

7. Recruitment Tech Event

Op donderdag 21 november 2019 vindt de 5e editie van het Recruitment Tech Event plaats. HRM-managers, ICT- en innovatiebeheerders en CEO's leren er meer over de waarde van recruitmenttechnologie tijdens keynotes, breakouts en demo's.

Waar vind je interessante events in jouw regio?

Meetup
Meetup brengt mensen samen om bloeiende gemeenschappen te creëren. Bij jou in de buurt, aan de andere kant van de wereld of in een groep online. Zoek je naar IT-events of -meetups bij jou in de buurt? Ga naar de categorie Tech, controleer je locatie en kijk wat er bij jou in de omgeving op de kalender staat.
Geschreven door
Michiel van der Avoird
Redacteur & ICT arbeidsmarktspecialist @ ICTerGezocht.nl
Meer leren?
Ga door met lezen

Wat verdient een developer? Het complete overzicht

Wat verdient een developer in Nederland? Wat zijn de gemiddelde salarissen per opleidingsniveau en dienstverband? Hoeveel invloed hebben werkervaring ...
Michiel van der Avoird 17 apr 2018

Wat verdient een ICT'er? Het complete salarisoverzicht

Een ICT'er verdient in 2019 gemiddeld € 3.435,- bruto per maand, ruim een procent (€ 38,-) meer dan vorig jaar. Een starter krijgt € 3.161,- en ...
Michiel van der Avoird 23 okt 2019

Wat verdient een systeembeheerder? Het complete overzicht

Wat verdient een systeembeheerder en waar hangt dat vanaf? We duiken erin vanuit onze uitgebreide database, met data op basis van meer dan 10.000 vaca...
Nicole Haring 9 apr 2018

Wat is het verschil tussen IT en ICT?

De termen IT en ICT lijken misschien inwisselbaar, maar dat zijn ze niet. Het is bijzonder lastig om een consensus te bereiken over de exacte betekeni...
Michiel van der Avoird 21 okt 2019

Wil jij gratis leren programmeren? Ontdek deze 5 websites!

Softwareontwikkeling is een van de snelst groeiende vakgebieden, de vraag naar vakbekwame programmeurs blijft onverminderd groot. Wil jij gratis leren...
Michiel van der Avoird 11 feb 2019

Wil jij gratis leren programmeren? Ontdek deze 5 websites!

Softwareontwikkeling is een van de snelst groeiende vakgebieden, de vraag naar vakbekwame programmeurs blijft onverminderd groot. Wil jij gratis leren...
Michiel van der Avoird 11 feb 2019
 
check