+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Functioneel beheerder Klinische Farmacie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

UMC Utrecht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
UMC Utrecht

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.202 - € 4.817 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Heb jij een sterk analytisch denkvermogen en affiniteit met geneesmiddelen en automatisering? Dan is de functie van functioneel beheerder binnen de apotheek van het UMC Utrecht iets voor jou. Je draagt bij aan het optimaliseren van het voorschrijfproces van medicatie, met een directe impact op de zorg en gezondheid van mensen. Bij ons krijg je de kans om je continu te blijven ontwikkelen, in een omgeving waar we waarde hechten aan een divers team. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een sterk analytisch denkvermogen en affiniteit met geneesmiddelen en automatisering? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de uitdagende functie van functioneel beheerder binnen de apotheek van het UMC Utrecht.

  • Elke dag de zorg en de gezondheid van mensen verbeteren
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Jezelf continu blijven ontwikkelen vinden we belangrijk
Dit ga je doen

Op de stafafdeling van de Klinische Farmacie werk je mee aan het optimaliseren van het voorschrijfproces van medicatie en medicatieveiligheid voor de patiënt. Je stelt testplannen op, voert ze uit en geeft software vrij.

Je onderhoudt en ontwikkelt de basis van het medicatieproces in het ziekenhuis. Als functioneel beheerder Klinische Farmacie ben je bovendien initieel betrokken bij het onderhoud van de voorschrijfsystemen. Ook ben je betrokken bij het implementeren en inrichten van nieuwe functionaliteiten. Je stelt testplannen op, voert ze uit en geeft software vrij voor productie. Daarnaast beantwoord je vragen van gebruikers en handel je incidenten af. Verder verricht je de coördinatie van recalls, participeer je op termijn in project- en (landelijke) gebruikersgroepen en verzorg je scholing over elektronisch voorschrijven voor artsen en studenten geneeskunde en farmacie.

Hier ga je werken

De ruim 250 medewerkers van de apotheek van het UMC Utrecht leveren dagelijks met veel inzet en enthousiasme hun deskundige bijdrage aan de geneesmiddelenzorg van de patiënt. Waardevol én grensverleggend; dat is de farmaceutische zorg die de apotheek wil bieden!

De apotheek is verantwoordelijk voor het medicatiebeleid in het ziekenhuis en staat voor toonaangevende ziekenhuisfarmacie betreffende patiënt- en productgerichte zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. 

De stafafdeling Klinische Farmacie Support (KFS) bestaat uit negen medewerkers. Hier onderhouden en ontwikkelen we een infrastructuur die artsen, verpleegkundigen en apotheekmedewerkers ondersteunt. Hierdoor kan aan de (poli)klinische patiënt een geneesmiddel veilig worden voorgeschreven, uitgezet, bereid en toegediend. De afdeling is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van diverse geneesmiddelvoorschrijf-, medicatiebewaking- en informatiesystemen, waaronder HiX, Cato (systeem tbv cytostatica) de geneesmiddeldatabank van MetaVision (intensive care) en het onderhoud van infuuspomp bibliotheken. Processen en werkinstructies worden vastgelegd in een kwaliteitssysteem Zenya.

Dit neem je mee

Je bent een zelfstandig medewerker met hbo-denk- en werkniveau. Verder heb je een sterk analytisch denkvermogen en affiniteit met geneesmiddelen en automatisering. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig en proactief in projecten te participeren.

Bij voorkeur heb je affiniteit met apotheekprocessen, geneesmiddelen en automatisering. Ervaring met HIX en datamanagement/BI is een pré. De kennis hierover weet je te combineren en over te brengen naar anderen. Verder werk je nauwkeurig, efficiënt en systematisch, maar heb je ook de nodige flexibiliteit in acute situaties. We zijn benieuwd hoe jij invulling geeft aan onze kerncompetenties; samenwerken, eigenaarschap en vernieuwen of continu verbeteren.

Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende expertises, sociale en culturele achtergronden.

Dit bieden we jou

  • Een salaris tussen de €3202 en €4817 bruto per maand (schaal 8 of 9), op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je ingeschaald in schaal 8 of 9.
  • Cao-salarisverhoging van 4% vanaf mei 2024.
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%.
  • Gunstige pensioenregeling bij ABP: wij betalen 70% van de premie.
  • Toegang tot allerlei cursussen en trainingen in GoodHabitz.
  • Cao à la carte: de mogelijkheid om extra arbeidsvoorwaarden te kiezen in ruil voor brutosalaris, zoals voor de aanschaf van een fiets, vergoeding van je internetabonnement en lidmaatschappen.

Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, expertises, sociale en culturele achtergronden. Wij zijn benieuwd naar jou!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatieprocedure

  • Een leuke vacature gevonden?
    Solliciteer! Stuur ons je cv en motivatiebrief.

  • Dank voor je sollicitatie
    Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons.

  • Selectieproces
    Binnen twee weken na sluiting vacature hoor je van ons of je bent uitgenodigd

  • Eerste gesprek
    Samen kijken we of er een match is.

  • Tweede gesprek
    Bij een match volgt er een voorstel arbeidsvoorwaarden of assessment.

  • Welkom!
    Wat fijn dat je bij ons aan de slag gaat! Heel veel werkplezier!

Kom meer te weten over werken bij het UMC Utrecht

Dit bieden we jou

Kom je bij ons werken? Dan geldt voor jou de cao umc. Daarnaast bieden we je nog veel meer en organiseren we van alles zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Samen zijn wij UMC Utrecht

Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, expertises, sociale en culturele achtergronden. Wij zijn benieuwd naar jou!

Kom je langs?

Binnen het UMC Utrecht organiseren we regelmatig evenementen. Zo kan jij je goed oriënteren op werken bij ons ziekenhuis!



Bedrijfsomschrijving

Bij het UMC Utrecht draait het om mensen. Vanzelfsprekend om onze patiënten en studenten, maar ook om onze medewerkers. Zij vormen onze organisatie en leveren dag en nacht de hoogste kwaliteit zorg. Als werkgever zorgen we ervoor dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen presteren. Bijvoorbeeld met goede arbeidsvoorwaarden voor de juiste balans tussen werk en privé. En vooral door ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Leren en vernieuwen
Met meer dan 11.000 collega’s bouwen we continu aan goede zorg. We luisteren naar onze patiënten, medewerkers en studenten en doen constant onderzoek naar ziekte en gezondheid. We slaan nieuwe wegen in, verleggen grenzen, verbeteren en zijn niet bang om kritiek te krijgen of geven. Als medewerker van het UMC Utrecht zit je daar middenin.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in