+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Functioneel Beheerder Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Stichting Bo-Ex '91

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Stichting Bo-Ex '91

Gevraagd

 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.088 - € 5.376 p/m
 • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van het helpen van mensen met hun computerprogramma s en wil je werken aan het verbeteren van systemen? Dan is deze baan iets voor jou. Als Ervaren Functioneel Beheerder zorg je dat alle programma s goed werken. Je lost problemen op en zorgt dat iedereen de juiste toegang heeft. Ook help je met het starten van nieuwe versies van programma s. Je werkt samen met verschillende mensen, zoals gebruikers en leveranciers. Samen maken jullie alles beter. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Functioneel Beheerder
Utrecht, 32-36 uur per week

Als je het leuk vindt om gebruikers met hun applicaties te helpen en het uitdagend vindt om te werken in een informatiserings- en automatiseringsomgeving die nog verder ontwikkeld moet worden, dan is dit een baan voor jou.

Als Ervaren Functioneel Beheerder bij Bo-Ex ben jij verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de applicaties. Je lost (incident)meldingen op en beheert de gebruikersrechten, iets wat van groot belang is voor de veiligheid en efficiëntie van het systeem. Ook speel je een belangrijke rol bij het in productie nemen van nieuwe releases van het ERP-systeem Dynamics Empire. Afhankelijk van de grootte van de release doe je dit in projectvorm en in samenwerking met (kern)gebruikers, proceseigenaren en leveranciers. Door jouw coördinerende capaciteiten houd je goed overzicht en bewaak je deadlines.

Daarnaast ben je betrokken bij het onderhouden van koppelingen tussen verschillende applicaties, wat eveneens een nauwe samenwerking met (kern)gebruikers en andere stakeholders vereist. Ook houd je je bezig met het optimaliseren van processen. Zo werk je aan verschillende ICT-projecten, waar ook de implementatie van nieuwe applicaties en systemen onder valt. Door jouw ervaring en kennis van Power BI ben je in staat om de ontwikkelaars van de dashboards aan te sturen en de standaard voor goed beheer te borgen.

Je maakt samen met een andere Functioneel Beheerder deel uit van het team Informatisering & Automatisering (I&A, 5 fte). Het team wordt aangestuurd door de Manager Bedrijfsvoering.

Gevraagd

Wat is vereist?
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Functioneel Beheerder.
 • Affiniteit of ervaring met Power BI.
 • Je weet systemen snel eigen te maken.
 • Je bent empathisch en vaardig in het herkennen en reageren op diverse meningen, ideeën en doelstellingen.
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden vanwege veelvuldig contact met (kern)gebruikers, proceseigenaren en leveranciers.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Enthousiast, vernieuwend en een goed aanpassingsvermogen.
Wat krijg je?
 • € 4.088 - € 5.376 bruto p/m o.b.v. 36 uur (afhankelijk van kennis en ervaring).
 • 32 tot 36-urige werkweek.
 • 189,8 vakantie-uren o.b.v. 36 uur.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden met trainingen, opleidingen en een persoonlijk loopbaanontwikkelingsbudget van € 900 per jaar, ondersteund door de Bo-Ex Academy en het KLIMMR netwerk.
 • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma inclusief gezonde voeding, wellness-faciliteiten, persoonlijke coaching, en een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 450 netto.
 • Een uitstekend pensioenplan, waarbij ook aan jouw toekomst na Bo-Ex wordt gedacht.
 • Thuiswerkvergoeding en alle middelen om hybride te kunnen werken.
Werken bij Bo-Ex
Als Utrechtse woningcorporatie biedt Bo-Ex betaalbaar en goed wonen. Bo-Ex verhuurt en beheert vooral sociale huurwoningen (maar ook in mindere mate vrijesectorwoningen en bedrijfsmatige panden) in de stad Utrecht. We staan in directe verbinding met onze bewoners, de gemeente en partners. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is. Dat motiveert ons. Bo-Ex gaat daarom veel verder dan alleen wonen. Denk hierbij aan welzijn en zorg, schoon en veilig en het bevorderen van kansen in de samenleving voor onze bewoners.

Wij kijken wat de bewoners zelf kunnen en willen bijdragen aan hun woonomgeving, buurt en medebewoners. Voor partners kan dat meer meepraten en meebeslissen betekenen. In alle gevallen inspireren bewoners en partners ons om ons werk zo goed mogelijk te doen. De Bo-Ex-cultuur zit in elk van ons. Als vooruitstrevende innovatieve netwerkorganisatie vragen we flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van onze medewerkers.

Onze organisatiewaarden zijn de bewoner centraal, saamhorigheid en verantwoordelijkheid geven en nemen. Dit geeft ons richting, draagt bij aan onze identiteit en maakt onze medewerkers trots.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en zetten ons dagelijks in voor het welzijn van onze bewoners. De medewerkers van Bo-Ex, variërend van onderhoudspersoneel tot administratieve krachten, en van projectleiders tot wijkconsulenten, zijn daarbij onmisbaar in het streven naar tevredenheid van onze bewoners. Bo-Ex is een kleurrijke, hechte en warme organisatie, waardoor het aanvoelt als een thuis voor zowel medewerkers als onze bewoners.

Groeipad
Bij Bo-Ex krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en maatwerkopties, inclusief een jaarlijks loopbaanbudget van € 900. Ons vitaliteitsprogramma ondersteunt je welzijn met bedrijfsfitness, gratis fruit, een gezonde kantine, massagestoel, lunchwandelingen, persoonlijke coaching en een vitaliteitsbudget. Naast het loopbaanbudget heb je toegang tot workshops en inspiratiesessies van het KLIMMR-netwerk. Al deze initiatieven zijn gericht op jouw duurzame ontwikkeling en wendbaarheid voor toekomstige uitdagingen.

Meer weten?
Bel dan met Michel Bakker, Manager Bedrijfsvoering a.i. Hij is telefonisch bereikbaar op 06- 5579 8399.

Reageren?
Stuur dan je cv en brief via de sollicitatiebutton. Je reactie wordt verwerkt door VacaturePro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

Procedure.
Voor deze vacature is geen eindtermijn opgenomen. In plaats daarvan nemen we snel contact met je op wanneer je reactie ons aanspreekt.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Aanbod

Vind jij het leuk en uitdagend om gebruikers met hun applicaties te helpen en te werken in een informatiserings- en automatiseringsomgeving die nog verder ontwikkeld moet worden? Dan is dit een baan voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in