+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Data engineer – Energy transitie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Data Engineer in ons team werk je aan innovatieve oplossingen voor de energietransitie. Je maakt data klaar en zet het om in waardevolle informatie. Samen met experts bouw je aan slimme systemen. Je deelt kennis en helpt anderen groeien. We bieden je de kans om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je werkt met de nieuwste technologieën en in kleine teams. Ook krijg je een goed salaris en extra voordelen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Data engineer – Energy transitie

Functiebeschrijving
Ben jij de Data Engineer die het verschil weet te maken door data voor te bereiden en te transformeren van onbewerkte gegevens naar bruikbare data die helpen business value te creëren? Wil jij met innovatieve data-oplossingen bijdragen aan de energy transitie en onze klanten helpen om data gedreven organisaties te worden?

Jouw rol in ons team
In de kern van onze inspanningen om de energietransitie te versnellen, speel jij als Data Engineer een vitale rol. Samen met klanten, collega's en partners werk je aan het ontwikkelen en implementeren van oplossingen die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook slim en duurzaam. Dit doe je door nauw samen te werken in een multidisciplinair team van Data Scientists, Engineers en Architecten. Je draagt bij aan het bouwen en onderhouden van robuuste dataplatformen en speelt een sleutelrol in het architecturaal ontwerp van nieuwe projecten.

Samen vertalen jullie de nieuwste trends in zowel de IT- als energiebranche naar praktische en innovatieve oplossingen die onze klanten helpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelen. Jouw bijdrage bevordert een cultuur van kennisdeling en samenwerking, gericht op het bereiken van de best mogelijke resultaten in onze missie om de energietransitie te ondersteunen met slimme data gedreven oplossingen.

Hoe jij ons team versterkt
Jij hebt een passie voor data en innovatie en bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Data is jouw drijfveer. Jij bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast ben jij actief in het delen en ontwikkelen van jouw kennis binnen je vakgebied. Je hebt een Agile-mindset en ervaring met het werken in een Agile omgeving.

Verder vragen wij:
• Een afgeronde HBO of WO opleiding met een relevante studierichting (bv. software engineering, data science of vergelijkbaar).
• Minimaal 3 jaar werkervaring als Data Engineer.
• Aantoonbare ervaring en actuele kennis van software engineering, met een sterke focus op data management: inclusief expertise in data-extractietools, evenals vertrouwdheid met de meest gebruikte data lake, data warehouse, en data management principes, methodologieën, en technieken.
• Aantoonbare kennis en ervaring met Big Data concepten en (Cloud)technologieën zoals Hadoop, Apache Spark, Kafka, NiFi, NoSQL, SQL, Python.
• Bij voorkeur werkervaring met data engineering, ML en analytics platformen zoals; databricks, snowflake of Azure Synapse (Fabric).
• Ervaring met werken in Agile DevOps-teams en kennis van CI/CD-principes.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
Uiteraard is het ook mogelijk om via trainingen je kennis in dit vakgebied uit te breiden en certificeringen te behalen, hier geven wij je alle ruimte toe. Daarnaast ben je een teamplayer en ben je bereid je collega’s te helpen om verder te groeien in de markt.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht
Binnen onze energy services unit draait alles om de energietransitie. Je werkt in teams van maximaal 15 mensen, waardoor je altijd de nodige ondersteuning krijgt. We richten ons op de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt en streven naar CO2-neutraliteit in de samenleving.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Mathijs Bulten (Director Consulting Services) via 06 20 73 92 68 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 6 11 21 87 23 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in