+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Oracle Dev PL/SQL en Apex Database ontwikkelaar Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een APEX Ontwikkelaar om ons team te versterken. Je gaat aan de slag met het bouwen en onderhouden van de voorkant van applicaties met Oracle Application Express. In ons team heerst een fijne sfeer waarin we elkaar helpen en van elkaar leren. Je werkt aan verschillende projecten, waardoor je kennis breed inzetbaar blijft. Je krijgt de kans op persoonlijke groei en werkt met de nieuwste technologieën. Plus, er zijn goede extra s zoals een bonus, pensioen en de mogelijkheid om af en toe vanuit huis te werken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten.

De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf is niet gebonden aan een specifieke markt waardoor je de ene keer werkt voor een organisatie in de zorg om vervolgens weer een logistiek bedrijf verder te helpen. 

Als APEX Ontwikkelaar werk je samen met een team van ervaren Oracle Developers aan het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten. Je zult nauw samenwerken met onze klanten om hun behoeften en wensen te begrijpen en deze om te zetten in functionele en technische specificaties.

Naast het ontwikkelen van de front-end, zul je ook verantwoordelijk zijn voor het testen, debuggen en implementeren van de applicaties. Het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt met Agile methodologieën en een goed begrip hebt van software development lifecycles.


Gevraagd profiel:

Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van APEX-applicaties
Ervaring met het werken in een Agile omgeving
Kennis van Oracle-databases en SQL is gewenst
Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met klanten en collega's
Een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken
Een afgeronde opleiding op het gebied van Informatica of een vergelijkbare technische opleiding


Arbeidsvoorwaarden:

Als APEX Ontwikkelaar bij deze organisatie krijg je de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten en te werken met de nieuwste technologieën. Ze bieden een competitief salaris (3.500 - 5.500 euro) en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en mogelijkheden tot remote/thuiswerken.

Ben jij de APEX Ontwikkelaar die we zoeken? Stuur dan je CV + korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in