+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectmanager Data Management - Telecommuncatie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Projectmanager Data Management - Telecommuncatie

Functiebeschrijving
Ben je een doortastende Projectmanager met een passie voor technologie en een 'just do it'-mentaliteit? CGI zoekt een Projectmanager om leiding te geven aan het beheer van een geavanceerd data streaming platform, dat een scala aan functionaliteiten aanbiedt aan onze zakelijke klanten.

Jouw rol in ons team
Als Projectmanager zul je een centrale figuur zijn in het leveren van projecten die het technologische landschap van de telecomsector veranderen. Je hebt een technisch inzicht dat je in staat stelt om complexe projecten te begrijpen en te sturen. Jouw vermogen om 'het gewoon te doen', ongeacht de uitdagingen, maakt je de ideale kandidaat voor deze positie.
Je zult werkzaam zijn binnen onze telecom unit, waar jouw bijdrage direct impact heeft op de dienstverlening aan onze klanten. Bij CGI werk je niet alleen aan projecten, maar bouw je mee aan een toekomst waarin technologie en mensen hand in hand gaan.

Hoe jij ons team versterkt
Je bent een professionele en sociale teamspeler met uitstekende organisatorische vaardigheden. Je staat bekend om bekend om effectieve samenwerking in een team. Je vermogen om projecten van idee tot implementatie te leiden is wat ons team nodig heeft om onze ambities te realiseren. Om succesvol te zijn in deze rol heb/ben je:
• Een afgeronde hbo- of wo-opleding
• 2 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in projectmanagement in uiterst technische omgevingen.
• Ervaring met Agile/Scrum werkmethoden
• Bekend met methodieken zoals ITIL en Prince2
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties, telecom, retail sector en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Voor meer informatie over de functie, Neem voor meer info contact op met Bas Willemse via 06-48161738 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in