+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.

Data Platform Engineer Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Esculine

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Esculine

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Jij bent de drijvende kracht achter het ontwerpen en bouwen van systemen voor het samenbrengen, opslaan en analyseren van die zorggegevens op grote schaal maar wel met de uiterste aandacht voor privacy. EscuLine richt zich 100% op de zorg. Je komt met veel diverse systemen in aanraking en brengt daarbij jouw skills en ervaring in om de data en de bijbehorende serverarchitectuur dusdanig te modelleren dat de BI consultants en AI ontwikkelaars ermee uit de voeten kunnen. Uiteraard ben je zelf ook betrokken bij de ontwikkeling van dashboards, analyses en AI modellen. 

Je bent geïnteresseerd in techniek en vindt het leuk om nieuwe technieken van plan naar uitvoering te brengen. Je bent pragmatisch en in staat problemen zelf op te lossen. Bij complexe issues vraag je hulp aan collega´s. Maar je bent in staat zelf nieuwe technische oplossingen te onderzoeken, uit te leggen en te implementeren.  

Voor deze functie vragen wij ervaring met het ontwikkelen van BI applicaties. Heb je deze ervaring binnen de zorg dan is dat een pre.

Waar kom je te werken?

EscuLine helpt zorginstellingen om te leren van hun eigen data!
Wij zijn een BI en Health Analytics specialist, nieuwe stijl. Wat betekent dat precies? Het is ons werk om data inzichtelijk te maken. En het is echter onze passie om met onze analyses van toegevoegde zijn voor de zorg. Dat is waar wij het voor doen! In de zorg wordt keihard gewerkt. Op veel plekken is de werkdruk hoog. Wij weten dat het efficiënter en dus goedkoper kan. Door te leren van data zie je kansen. Het zit in ons DNA om klanten te helpen die kansen te verzilveren.

Wat wij vragen?
 • Affiniteit met zorg
 • Creativiteit, pragmatiek en oplossingsgericht denkvermogen.
 • Zelfstandige werkhouding. Je vindt het daarnaast ook leuk om als onderdeel van een (implementatie) team aan klant-specifieke en R&D opdrachten te werken.
 • 2 jaar ervaring met een breed scala aan bugfixing, netwerkarchitectuur en/of serverarchitectuur.
 • Ervaring als DWH / BI ontwikkelaar of consultant is een pré. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt met data-verwerkingstool(s) zoals: TimeXtender, Alterix, SSIS, SQL, Qlik, PowerBI, R, Python of vergelijkbare tools.
Wat wij bieden?

 • Afwisseling en uitdaging.
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Werk in een dynamische omgeving en een dynamische markt waarin je kunt bijdragen aan betere zorg!
 • Een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.


Bedrijfsomschrijving

EscuLine ontwikkelt AI en BI oplossingen voor zorgorganisaties. Onze missie is de zorg helpen naar een niveau van data gedreven werken. Zodat ze de zorg al het potentieel haalt uit de data die beschikbaar is.   We implementeren BI-Analyse applicaties met informatie over zorginhoud, zorgproces en de bedrijfsvoering. Met het toepassen van data science en machine learning methodieken helpen we om zorgvraag ontwikkeling te voorspellen en kansen voor preventieve zorg inzichtelijk maken. Hierbij richten we ons op toepassingen voor zorgprofessionals, ondersteunende diensten en management. EscuLine heeft een eigentijdse visie op stuurinformatie waarin (advanced) Health Analytics veel aandacht krijgt. Wij onderscheiden ons met vakinhoudelijke kennis van de zorg die we combineren met expertise op het gebied van Business Intelligence, Health Analytics en coaching.  Onze projecten en oplossingen variëren van eenmalig onderzoek tot, het implementeren van een AI en/of BI applicatie als SaaS dienst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in